Babyhome In Bed

 

Geef je kindje meer veiligheid in bed. Kijk op deze pagina welke Babyhome In Bed producten jij nog mist. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Babyhome In Bed producten. De specifieke productdetails vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

 

Lees meer...

Extra veiligheid met Babyhome

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je kindje kan bijvoorbeeld uit bed vallen. Om dat te voorkomen, zijn Babyhome In Bed producten ideaal. Koop bijvoorbeeld een Babyhome bedhekje, waarmee je het bedje van je kindje afschermt. Deze kleine veiligheidsmaatregel geeft je een hoop meer gemoedsrust.

 

Babyhome Bedhek met nachtlampje

Aan sommige Babyhome bedhekjes zit een nachtlampje. Zo’n lampje geeft je kindje een veilig gevoel. Het lampje heeft LED-verlichting die na een half uur automatisch uitgaat. Koop vandaag nog een Babyhome bedhekje. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babyhome Bedhek Met Nachtlampje

    Het Babyhome Bedhek Met Nachtlampje heeft een handige LED verlichting aan de bovenzijde om je kindje gerust te stellen. Het bedhek is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is eenvoudig te (de)monteren.
    89,10
1 Resultaten