PurFlo matrassen

 

Het is fijn als je je kindje met een gerust hart kan laten slapen in zijn of haar ledikantje. Het slapen dient natuurlijk wel veilig te gebeuren. Er zijn bij Babypark diverse veiligheidsproducten verkrijgbaar die de veiligheid van je kindje in bed waarborgen.
 

Veilig slapen op een PurFlo matras

Om de veiligheid van je kindje te waarborgen kun je hem of haar op een PurFlo matras laten slapen. Een PurFlo matras is ademend en zorgt ervoor dat de warmte goed wordt afgevoerd naar buiten, je voorkomt hiermee ook het herinademen van dezelfde lucht (rebreathing). Door het perfect afvoeren van de warmte blijft de temperatuur in het ledikantje of wiegje op peil. PurFlo matrassen zijn hypoallergeen en zijn als enige getest voor kinderen met een allergie of huidproblemen.
 

Over PurFlo

PurFlo bestaat sinds 1994 en is ontworpen door het echtpaar Gail en Paul Whale. Zij vonden dat er teveel chemicaliën in babymatrassen zaten wat eventueel kon leiden tot wiegendood. Het echtpaar is hierdoor zelf matrassen gaan ontwerpen die foamvrij, ademend en wasbaar zijn, dit werd een succes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van de PurFlo matrassen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
1 Resultaten
  • Quick view

    PurFlo® slaapsysteem 60 x 120 cm Wit

    Met het PurFlo® slaapsysteem zal je kind comfortabel maar vooral veilig van de nachtrust genieten. Het slaapsysteem voorkomt warmtestuwing en zorgt ervoor dat je kind altijd rustig kan blijven ademen.

    195,-

    149,-

1 Resultaten