Babydan veiligheid in huis

Zorg in huis voor een veilige situatie voor je kindje. Koop veiligheidsproducten van BabyDan! Kinderen zien niet snel gevaar en houden ervan om dingen te ontdekken. Met een aantal kleine aanpassingen is je huis een stuk veiliger en voorkom je veel grote en kleine ongelukken. Op deze pagina vind je ons complete assortiment BabyDan veiligheidsproducten voor in huis.

Lees meer...

BabyDan veiligheidshek voor extra veiligheid in huis

BabyDan producten voor extra veiligheid in huis zijn soms heel innovatief. Denk bijvoorbeeld aan het BabyDan veiligheidshek dat je ook kunt gebruiken als box. Dit BabyDan veiligheidshek heeft een totale lengte van maar liefst 365 cm. Het bestaat uit een brede deur van 72 cm en vier losse delen. Je kunt met dit hek allerlei plekken afsluiten, waaronder de open haard. Bij het BabyDan veiligheidshek wordt een speelkleed meegeleverd, voor gebruik van het hek als box.

Over BabyDan

Het Deense bedrijf BabyDan ontwerpt en produceert veiligheidsproducten voor kinderen in de leeftijdscategorie 0-5 jaar. Van BabyDan zijn soms ook meubels verkrijgbaar. BabyDan veiligheidsproducten voor in huis en meubels worden gemaakt met respect voor het milieu. Het bedrijf is ISO 14001-milieucertificaat, is lid van de Global Safety Cooperation en heeft meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen voor de producten, zowel nationaal als internationaal. Ook gezondheid en veiligheid staan bij BabyDan hoog in het vaandel. Verder zijn de ontwerpers van BabyDan graag creatief. Dit uit zich in het ontdekken van betere vormen van productie, een betere organisatie van dagelijkse routine en het vinden van slimme oplossingen voor problemen. Dit zie je in de producten terug. Jouw gewenste BabyDan veiligheidsproducten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babydan Guard Me Traphekje

    Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
    59,95
1 Resultaten