Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Veiligheidsrek bed

Wanneer jouw kindje het ledikant is ontgroeid en in een normaal bedje slaapt, dan bestaat het gevaar dat hij of zij het bed uit kan rollen. Als jouw kindje veel beweegt tijdens de nacht dan kan het handig zijn om een veiligheidsrek voor het bed te plaatsen. Hiermee verklein je het risico dat jouw kindje uit bed kan vallen en verbeter je tevens jouw gemoedstoestand. Jij kan dan natuurlijk ook prettiger slapen, wetende dat het rekje jouw kindje beschermt. Bekijk het assortiment van Babypark voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Assortiment bed veiligheidsrek

In ons assortiment vind je veiligheidsrekken voor het bed van bepaalde merken waarbij het rekje van hetzelfde merk is. Ze zijn dan prima op elkaar afgestemd. Zo hebben we bijvoorbeeld rekjes van Childhome en Kidsmill die oplossingen bieden voor hun eigen bedden. Maar mocht je een bed van een ander merk hebben, dan kun je ook voor een universele oplossing kiezen.Van A3 Baby & Kids hebben we bijvoorbeeld een eenvoudig uitschuifbaar bedhek van metaal dat eenvoudig is te monteren op elk bed door het onderste deel onder het matras te schuiven. Een luxere uitvoering van een bed veiligheidsrek vind je van het merk Babyhome dat een bedhek biedt met ingebouwd led-lampje. Ideaal voor kinderen die ook nog wat bang zijn in het donker. Omdat het led is, is het lampje zeer zuinig en het gaat zelfs automatisch uit na 30 minuten. Niet alleen het led-lampje is licht, het gewicht van het veiligheidsrek voor het bed is ook licht. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen. Zo is het ook ideaal voor logeerpartijen bij vriendjes of in een vakantiehuisje. Het wordt zelfs met reistas geleverd.

Veiligheidsrek bed bestellen

Bij Babypark betaal je nooit teveel door onze laagsteprijsgarantie. Daarnaast betaal je zelfs helemaal niets aan verzendkosten indien de bestelling 20 euro of meer bedraagt. Bestel je het rekje voor 20:00 uur dan verzenden we het ook nog dezelfde dag. Of kom eens naar een van onze 10 megastores om ons assortiment met eigen ogen te bekijken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
 • Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • TWF Bedhek
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Leander Veiligheidsrek
  159,- Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  5 producten

  Populariteit
  Oval loader