Veiligheidsrek bed

Wanneer jouw kindje het ledikant is ontgroeid en in een normaal bedje slaapt, dan bestaat het gevaar dat hij of zij het bed uit kan rollen. Als jouw kindje veel beweegt tijdens de nacht dan kan het handig zijn om een veiligheidsrek voor het bed te plaatsen. Hiermee verklein je het risico dat jouw kindje uit bed kan vallen en verbeter je tevens jouw gemoedstoestand. Jij kan dan natuurlijk ook prettiger slapen, wetende dat het rekje jouw kindje beschermt. Bekijk het assortiment van Babypark voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Assortiment bed veiligheidsrek

In ons assortiment vind je veiligheidsrekken voor het bed van bepaalde merken waarbij het rekje van hetzelfde merk is. Ze zijn dan prima op elkaar afgestemd. Zo hebben we bijvoorbeeld rekjes van Childhome en Kidsmill die oplossingen bieden voor hun eigen bedden. Maar mocht je een bed van een ander merk hebben, dan kun je ook voor een universele oplossing kiezen.Van A3 Baby & Kids hebben we bijvoorbeeld een eenvoudig uitschuifbaar bedhek van metaal dat eenvoudig is te monteren op elk bed door het onderste deel onder het matras te schuiven. Een luxere uitvoering van een bed veiligheidsrek vind je van het merk Babyhome dat een bedhek biedt met ingebouwd led-lampje. Ideaal voor kinderen die ook nog wat bang zijn in het donker. Omdat het led is, is het lampje zeer zuinig en het gaat zelfs automatisch uit na 30 minuten. Niet alleen het led-lampje is licht, het gewicht van het veiligheidsrek voor het bed is ook licht. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen. Zo is het ook ideaal voor logeerpartijen bij vriendjes of in een vakantiehuisje. Het wordt zelfs met reistas geleverd.

Veiligheidsrek bed bestellen

Bij Babypark betaal je nooit teveel door onze laagsteprijsgarantie. Daarnaast betaal je zelfs helemaal niets aan verzendkosten indien de bestelling 20 euro of meer bedraagt. Bestel je het rekje voor 20:00 uur dan verzenden we het ook nog dezelfde dag. Of kom eens naar een van onze 10 megastores om ons assortiment met eigen ogen te bekijken.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is te bevestigen met behulp van 2 veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 70 x 140 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.
  20,-
 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  38,99

 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  39,95

 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  39,95

  36,95

 • Quick view

  Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm

  Met de Puck Juniorzijde Wit 60 x 120 cm kan het Puck Combi Babybed worden uitgebreid. Deze praktische juniorzijde dient als uitvalbeveiliging voor je kindje en kan eenvoudig worden bevestigd op het ledikant.

  15,-

  12,49

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Hoogglans

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Hoogglans is dan de ideale oplossing.

  49,50

  45,-

 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde White 70 x 140 cm

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde 70 x 140 cm een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  65,95
 • Quick view

  Leander Veiligheidsrek

  Het Leander Veiligheidsrek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit het Leander Meegroeibed klimt. Het veiligheidsrek kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
  149,-
9 Resultaten
Trustpilot