hydrofiel

Cottonbaby hydrofiele luiers

 

Cottonbaby hydrofiele luiers gebruik je de hele door. Je gebruikt deze lang niet alleen als luier, maar bijvoorbeeld ook als spuugdoek, handdoek, lakentje of beschermingsdoek tegen de zon. Het is dan ook fijn als je meerdere exemplaren hebt liggen. Waarvoor je Cottonbaby hydrofiele luiers gebruikt, is natuurlijk ook afhankelijk van het formaat. Meestal staat het formaat van de Cottonbaby hydrofiele luier in de uitgebreide productbeschrijving. Onze hydrofiele luiers van Cottonbaby zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren.

Lees meer...

Handige eigenschappen van Cottonbaby hydrofiele luiers

Cottonbaby hydrofiele luiers voelen heel zacht en comfortabel aan. Bovendien zijn deze heel luchtdoorlatend, waardoor deze heel geschikt zijn om te gebruiken als lakentje. De doeken nemen ook heel goed vocht op. Dat maakt hydrofiele luiers van Cottonbaby ideaal om te gebruiken als spuugdoek of handdoek. Je kunt een Cottonbaby hydrofiele luier ook gerust gebruiken als schoonmaakdoek. Hydrofiele luiers van Cottonbaby zijn bestand tegen de wasmachine. Meestal kun je deze zelfs op hoge temperaturen uitwassen.

Over Cottonbaby

Van Cottonbaby verkopen wij allerlei producten. Naast Cottonbaby hydrofiele luiers verkopen wij ook Cottonbaby kruikenzakken, waskussenhoezen, ledikantlakens, boxkleden en noem maar op. Zoek je deze items in zachte, rustgevende kleuren of juist in een stoere panterprint? Ons assortiment van Cottonbaby is heel divers. Je vindt vast de producten in de stijl die jij mooi vindt. Alle gebruikte stoffen zijn Oeko-tex® gecertificeerd. Cottonbaby producten zijn duurzaam en kwalitatief goed, zodat jij hier lang van kunt genieten. Cottonbaby hydrofiele luiers en andere producten zijn van Nederlands fabricaat. Deze producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelling meteen op de bus en krijg jij deze morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S 2 Stuks

  De stijlvolle Cottonbaby Soft Multidoek S 2 Stuks is multifunctioneel te gebruiken. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 60 x 70 cm. Machinewasbaar op 40 graden.
  20,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek XL

  De Cottonbaby Soft Multidoek XL is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en beschikt over de afmetingen van 120 x 120 cm. Machinewasbaar op 40 graden.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 17,46

 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek XL

  De Cottonbaby Blaasbloem Soft Multidoek XL is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De stijlvolle multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 120 x 120 cm. Wasbaar op 40 graden.
  24,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S Moody Flowers 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Multidoek S Moody Flowers 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.
  20,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S Moody Feathers 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Multidoek S Moody Feathers 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.
  20,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Safari Multidoek 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Safari Multidoek 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De stijlvolle multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.
  20,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Multidoek S Twig Rusty / Blue 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Multidoek S Twig Rusty / Blue 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.

  20,95

  15,99

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Multidoek Taupe / Zwart 2 Stuks

  De Cottonbaby Soft Rain Multidoek Taupe / Zwart 2 Stuks is te gebruiken voor verschillende doeleinden. De multidoek is gemaakt van hydrofiel katoen, en heeft de afmetingen van 60 x 70 cm. Wasbaar op 40 graden.

  20,95

  19,99

8 Resultaten
Trustpilot