Briljant Baby slaapzakken

 

Niets is fijner voor een kindje dan heerlijk in slaap vallen in een zachte en comfortabele slaapzak. Een slaapzak geeft een warm en geborgen gevoel en zorgt ook voor een stukje veiligheid, het voorkomt namelijk dat je kindje ligt te draaien en te woelen in losliggend beddengoed. Verder zorgt een slaapzak ervoor dat het kindje niet zomaar uit bed kan klimmen. Een slaapzak moet het kindje goed passen, de halsopening en de armsgaten mogen namelijk niet te groot zijn. Bij Babypark heb je een ruime keuze in slaapzakken, waaronder die van Briljant Baby.

 

Lees meer...

Briljante Briljant Baby slaapzakken

De slaapzakken van Briljant Baby zijn van 100% geweven katoen of van badstof. Er is een keuze uit verschillende kleuren en dessins, voornamelijk bestaat de collectie van Briljant Baby slaapzakken uit sterrendessins. Een Briljant Baby slaapzak neemt het lichaamsvocht op, voert de warmte goed af en is gemaakt van ademend materiaal. Door een Briljant Baby slaapzak zal je kindje dus een gezonde nachtrust hebben. Een Briljant Baby slaapzak kan leuk gecombineerd worden met een Briljant Baby hoeslaken voor een fijne slaapervaring.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby washandjes, Briljant Baby monddoekjes en Briljant Baby badcapes. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Zomerslaapzak

  Met de Briljant Baby Zomerslaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak

  Met de stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  11,95
 • Quick view

  Briljant Baby Winterslaapzak Minimal Dots

  Met de Briljant Baby Winterslaapzak Minimal Dots ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  16,95
 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak White

  Met de stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Slaapzak White ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Sunny Winterslaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Spots Winterslaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  13,56
 • Quick view

  Briljant Baby Rainbow Winterslaapzak

  Met de Briljant Baby Rainbow Winterslaapzak ligt je kindje veilig in bed. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Briljant Baby Jungle Dusk Luiaard Winterslaapzak Groen

  Met de Briljant Baby Jungle Dusk Luiaard Winterslaapzak Groen ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
 • Quick view

  Nijntje Zomer Slaapzak

  De Nijntje Zomer Slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Wasbaar op 40 graden.

  16,95

  14,95

9 Resultaten
Trustpilot