Nu gemakkelijk BamBam slabbetjes kopen bij Babypark.nl

 

BamBam
Een Nederlands merk dat een internationaal voorkomen heeft en tevens over de gehele wereld verkrijgbaar is: dat is BamBam. BamBam bestaat al ruim 20 jaar en dat zie je terug in de prachtige ontwerpen en geleverde kwaliteit. Met de producten van BamBam weet je zeker dat je iets moois in huis haalt dat tegelijkertijd veilig en comfortabel is voor je kindje. Zo ook de BamBam slabbers, die er fantastisch uitzien en nu gemakkelijk online verkrijgbaar zijn.

Geweldig ontwerp
Zoals bij alle producten van BamBam, heeft ook ieder BamBam slabbetje een chique look en voelt het heerlijk comfortabel aan voor je baby. Wanneer je houdt van bijzondere ontwerpen en daarom graag iets hebt dat eruit springt, zit je helemaal goed bij BamBam. Ook je baby kan er nu stijlvol uitzien, zelfs wanneer hij of zij aan het eten is.

Iedere BamBam slab bij Babypark.nl in de aanbieding
Zoals alle andere mooie producten, bieden wij ook de slabbetjes van BamBam aan. Wel zo gemakkelijk, want zo hoef je de deur niet meer uit en kun je toch gebruik maken van de kwaliteit en het comfort dat merken als BamBam je bieden.

Lees meer...
6 Resultaten
 • Quick view

  BamBam Organic Slab

  De BamBam Organic Slab is een handige slab die ervoor zorgt dat de outfit van je kindje schoon blijft tijdens het eten van de hapjes. De slab is gemaakt hoogwaardig materiaal en heeft een strik-sluiting.
 • Quick view

  BamBam You Make My Heart Smile Slab

  Met de BamBam You Make My Heart Smile Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien tijdens het eten en drinken zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  10,95
 • Quick view

  Bambam Slabbetje 'My Royal Diner'

  Schitterend slabbetje van het merk Bambam. Handig voor jezelf maar ook erg leuk als kraamcadeau.
  9,95
 • Quick view

  BamBam Little Heartbreaker Slab

  Met de BamBam Little Heartbreaker Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien tijdens het eten en drinken zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Born To Sparkle Slab

  Met de BamBam Born To Sparkle Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien tijdens het eten en drinken zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  10,95
 • Quick view

  BamBam Dinner Party Bib

  Prachtig wit slabbetje voor de kleine met in zilver de tekst 'Dinner Party'. Handig voor jezelf maar ook erg leuk als kraamcadeau.

  10,95
6 Resultaten
Trustpilot