12 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Slab Whale

  Dankzij deze vrolijke Fresk slab blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Swan Speendoekje Pale Peach

  Met dit Fresk Swan Speendoekje Pale Peach raakt je kindje zijn/haar fopspeen nooit meer kwijt. Het mooie speendoekje voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig aan de speen vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Speendoekje Indigo Blue

  Met dit Fresk Giraf Speendoekje Indigo Blue raakt je kindje zijn/haar fopspeen nooit meer kwijt. Het mooie speendoekje voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig aan de speen vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Indigo Slab Blue

  Dankzij deze vrolijke Fresk Giraf Indigo Slab Blue blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Speendoekje

  Met dit mooie Fresk Rainbow Speendoekje raakt je kindje zijn of haar fopspeen nooit meer kwijt. Het ronde speendoekje voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig aan de speen vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Pineapple Slab Antraciet

  Dankzij deze vrolijke Fresk Pineapple slab blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Lobster Indigo Slab Blue

  Dankzij deze vrolijke Fresk Lobster Indigo Slab Blue blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Swan Slab Pale Peach

  Dankzij deze vrolijke Fresk Swan Slab Pale Peach blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Tulip Speendoekje Indigo Blue

  Met dit Fresk Tulip Speendoekje Indigo Blue raakt je kindje zijn/haar fopspeen nooit meer kwijt. Het mooie speendoekje voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig aan de speen vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Slab

  Dankzij deze vrolijke Fresk Rainbow Slab blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Lobster Speendoekje Indigo Blue

  Met dit Fresk Lobster Speendoekje Indigo Blue raakt je kindje zijn/haar fopspeen nooit meer kwijt. Het mooie speendoekje voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig aan de speen vast te maken.
  9,95
 • Quick view

  Fresk Tulip Slab Indigo Blue

  Dankzij deze vrolijke Fresk Tulip Slab Indigo Blue blijven de kleren van jou en je kindje mooi schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van duurzaam katoen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
12 Resultaten