8 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Pure Bandana Slab

  Deze Trixie Pure Bandana Slab is een echte musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,95

 • Quick view

  Trixie Stripes Slab

  De stijlvolle Trixie Stripes Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.

  Normale prijs: 11,95

  Special Price 10,95

 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Slab

  De Trixie Bright Bloom Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Bliss Bandana Slab Petrol

  Deze Trixie Bliss Bandana Slab Petrol is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Ribble Slab

  De stijlvolle Trixie Ribble Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.

  Normale prijs: 10,95

  Special Price 9,95

 • Quick view

  Trixie Groovy Giraffe Bandana Slab

  Deze Trixie Groovy Giraffe Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Bandana Slab

  Deze Trixie Sunny Spots Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Bandana Slab

  Deze Trixie Bright Bloom Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  9,95

  8,95

8 Resultaten
Trustpilot