Koeka verzorgingstas

 

Neem luiers, billendoekjes en het flesje voor je baby mee in een prachtige Koeka verzorgingstas. Een Koeka verzorgingstas is speciaal gemaakt voor moeders en vaders. Dankzij de praktische indeling van de vele vakjes vind jij je spulletjes heel gemakkelijk weer terug. De tas ziet hip en trendy uit. Daar wil jij mee gezien worden!

Lees meer...

 

Koeka

Elke Koeka verzorgingstas is zowel mooi als functioneel, net zoals alle andere Koeka producten. Koeka begon als kledingmerk, maar breidde haar assortiment uit met een breed scala aan verzorgingsproducten, waaronder verzorgingstassen.

 

Bestel online

Jouw favoriete Koeka verzorgingstas bestel je heel gemakkelijk online. Wacht niet langer en doe je bestelling eenvoudig via onze webshop.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Vigo Buggy Purse

  De Koeka Vigo Buggy Purse is een praktisch tasje die je kunt bevestigen aan de kinderwagen. Met de klittenbandrand kan je het tasje vastmaken. Het tasje is ideaal voor kleine spulletjes van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Buggy Purse

  De Koeka Antwerp Buggy Purse is een praktisch tasje die je kunt bevestigen aan de kinderwagen. Met de klittenbandrand kan je het tasje vastmaken. Het tasje is ideaal voor kleine spulletjes van je kindje.
  49,95
2 Resultaten