Laessig luiertassen kun je kopen bij Babypark

 

Veel verschillende Laessig tassen
Laessig heeft verschillende soorten luiertassen in de collectie. Moet je bijvoorbeeld snel weg, dan kun je gaan voor een kleine Laessig luiertas. Er zijn ook Laessig tassen die ontzettend chique zijn. Ga je met je kindje naar een feestje, dan kun je deze nette luiertas meenemen. Zo heb je voor elke gelegenheid een geschikte Laessig tas. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is dat er genoeg opbergvakjes in zitten. Op die manier kun je al je spullen meenemen.

Babypark heeft diverse Laessig luiertassen die je kunt kopen
De luiertassen van Laessig zijn ontzettend hip en trendy. Een Laessig tas kun je in de online shop van Babypark kopen. Zo nu en dan is er een goede aanbieding voor een Laessig luiertas die je veel geld kan schelen. Houd dus de site van Babypark in de gaten en pak je voordeel. Met dit bespaarde geld kun je andere noodzakelijk artikelen voor je baby online bij Babypark kopen.

Lees meer...
13 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Glam Goldie Luiertas

  De Laessig Glam Goldie Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  107,95
 • Quick view

  Laessig Cipo Luiertas Cognac

  De Laessig Cipo Luiertas Cognac wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  109,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Rugtas Medium

  Met de Laessig Adventure Rugtas Medium heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  44,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange

  De Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  136,95

  92,88

 • Quick view

  Laessig Andrea Luiertas

  De Laessig Andrea Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De stijlvolle tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas

  De Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De luiertas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  114,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Tyve Luiertas Grey

  De Laessig Green Label Tyve Luiertas Grey wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  109,95
 • Quick view

  Laessig Green Label Neckline Luiertas Denim Blue

  De Laessig Green Label Neckline Luiertas Denim Blue wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  136,95

  129,95

 • Quick view

  Laessig Green Label Global Ecoya Luiertas Sand

  De Laessig Green Label Global Ecoya Luiertas Sand heeft veel opbergruimte, verdeeld over allerlei vakken. Hierdoor heb je genoeg opbergruimte voor alle babyspullen in de stijlvol vormgegeven Laessig luiertas.

  136,95

  89,95

 • Quick view

  Laessig Adventure Rugtas Mini

  Met de Laessig Adventure Rugtas Mini heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  39,95
 • Quick view

  Laessig Vintage Friisa Luiertas

  De Laessig Vintage Friisa Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  89,91
 • Quick view

  Laessig Green Label Neckline Luiertas Choco Melange

  De Laessig Green Label Neckline Luiertas Choco Melange wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  136,95

  109,-

 • Quick view

  Laessig Glam Rosie Luiertas

  Met de Laessig Glam Rosie Luiertas kun je stijlvol op pad en heb je meer dan genoeg opbergruimte voor alles wat je mee wilt nemen voor je kindje. De praktische luiertas heeft veel handige opbergvakken.
  95,72
13 Resultaten