Laessig luiertassen kun je kopen bij Babypark

 

Veel verschillende Laessig tassen
Laessig heeft verschillende soorten luiertassen in de collectie. Moet je bijvoorbeeld snel weg, dan kun je gaan voor een kleine Laessig luiertas. Er zijn ook Laessig tassen die ontzettend chique zijn. Ga je met je kindje naar een feestje, dan kun je deze nette luiertas meenemen. Zo heb je voor elke gelegenheid een geschikte Laessig tas. Wat ze wel allemaal gemeen hebben, is dat er genoeg opbergvakjes in zitten. Op die manier kun je al je spullen meenemen.

Babypark heeft diverse Laessig luiertassen die je kunt kopen
De luiertassen van Laessig zijn ontzettend hip en trendy. Een Laessig tas kun je in de online shop van Babypark kopen. Zo nu en dan is er een goede aanbieding voor een Laessig luiertas die je veel geld kan schelen. Houd dus de site van Babypark in de gaten en pak je voordeel. Met dit bespaarde geld kun je andere noodzakelijk artikelen voor je baby online bij Babypark kopen.

Lees meer...
20 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Glam Goldie Luiertas

  De Laessig Glam Goldie Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 107,95

  Special Price 86,36

 • Quick view

  Laessig Adventure Rugtas Mini

  Met de Laessig Adventure Rugtas Mini heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 33,90

  Slechts 31,96
 • Quick view

  Laessig Backpack

  Met de Laessig Backpack ben je van alle gemakken voorzien als je erop uitgaat met je kindje. De rugtas beschikt over een groot hoofdvak en een extra vak aan de buitenkant.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 81,99

  Slechts 79,96
 • Quick view

  Laessig Cipo Luiertas Cognac

  De Laessig Cipo Luiertas Cognac wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,95

  87,96

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Cat

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Cat heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  13,52

 • Quick view

  Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas

  De Laessig Green Label Mix'n Match Luiertas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De luiertas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 104,-

  Special Price 88,83

  Slechts 83,20
 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Bunny

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Bunny heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  13,52

 • Quick view

  Laessig Tyve Backpack

  Met de Laessig Tyve Backpack ben je van alle gemakken voorzien als je erop uitgaat met je kindje. De rugtas beschikt over een groot hoofdvak, meerdere kleine vakken en opbergzakken aan de buitenkant.
 • Quick view

  Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange

  De Laessig Green Label Neckline Luiertas Black Melange wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  136,95

  94,40

 • Quick view

  Laessig Andrea Luiertas

  De Laessig Andrea Luiertas wordt geleverd met verschoningsmatje, flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De stijlvolle tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Laessig Neckline Tas Black

  Met de Laessig Neckline Tas Black ben je van alle gemakken voorzien als je erop uitgaat met je kindje. De tas beschikt over een groot hoofdvak, meerdere kleine vakken en opbergzakken, waar heel wat spulletjes in kunnen.

  136,95

  109,56

 • Quick view

  Laessig Rolltop Backpack

  Met de Laessig Rolltop Backpack ben je van alle gemakken voorzien als je erop uitgaat met je kindje. De rugtas beschikt over een groot hoofdvak, meerdere kleine vakken en een vak met rits aan de achterkant.
 • Quick view

  Laessig Conversion Tas

  Met de Laessig Conversion Tas ben je van alle gemakken voorzien als je erop uitgaat met je kindje. De tas beschikt over een groot hoofdvak, meerdere kleine vakken en opbergzakken, waar heel wat spulletjes in kunnen.
 • Quick view

  Laessig Casual Triangle Tweeling Tas Dark Grey

  De Laessig Casual Triangle Tweeling Tas Dark Grey is dé ideale tas als je een tweeling hebt. De tas beschikt over een groot hoofdvak, meerdere kleine vakken en opbergzakken, waar heel wat spulletjes in kunnen.

  99,95

  63,36

 • Quick view

  Laessig Green Label Tyve Luiertas Rugzak Grey

  De Laessig Green Label Tyve Luiertas Grey wordt geleverd met verschoningsmatje, geïsoleerde flessenhouder en clips voor kinderwagen bevestiging. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  119,95

  95,96

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Chinchilla

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Chinchilla heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  14,32

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Fox

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Fox heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Koala

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Koala heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  14,32

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Raccoon

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Raccoon heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  15,96

 • Quick view

  Laessig About Friends Mini Rugtas Bever

  Met de Laessig About Friends Mini Rugtas Bever heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een groot hoofdvak. De schouder- en borstriemen kunnen worden versteld.

  19,95

  14,32

20 Resultaten
Trustpilot