3 Resultaten
 • Quick view Mutsy Evo Urban Nomad Verzorgingstas

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  89,95
 • Quick view Mutsy Evo Farmer Verzorgingstas

  Mutsy Evo Farmer Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  89,95
 • Quick view Mutsy Evo Farmer Verzorgingstas

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  89,95
3 Resultaten

Ruime collectie Mutsy luiertassen

 

Mutsy maakt het leven voor ouders lichter en eenvoudiger
Over de Mutsy baby- en kinderproducten is altijd goed nagedacht. Het uitgangspunt is dat ze het leven van ouders gemakkelijker maken en comfortabel zijn voor je kindje. Kijk online naar ons overzicht van de Mutsy tassen en je zult opkijken van de ruime keuze in modellen en kleuren.

Vele modellen met een stijlvolle, stoere uitstraling
Een Mutsy tas is altijd voorzien van vele vakken om de verschillende verzorgingsproducten van je kindje overzichtelijk in op te bergen. De verzorgingstassen zijn heel praktisch, met veel ruimte en handige ritsen. Zo is het niet moeilijk om een plekje te vinden voor alle flesjes, doekjes, crèmes, luiers en kleding van je kind!

Eenvoudig combineren
Wil je een Mutsy tas kopen? Opvallend is de ruime keuze in verzorgingstassen, die variëren in materiaalkeuze en die verkrijgbaar zijn in vele gedekte tinten, maar ook in fellere, trendy kleuren. Zo vind je gemakkelijk een aantrekkelijke aanbieding voor een Mutsy luiertas die goed past bij je kinderwagen. Kijk hiervoor ook onder Productinformatie, waar vermeld wordt met welke wagens de Mutsy luiertas goed is te combineren.