Ruime collectie Mutsy luiertassen

 

Mutsy maakt het leven voor ouders lichter en eenvoudiger
Over de Mutsy baby- en kinderproducten is altijd goed nagedacht. Het uitgangspunt is dat ze het leven van ouders gemakkelijker maken en comfortabel zijn voor je kindje. Kijk online naar ons overzicht van de Mutsy tassen en je zult opkijken van de ruime keuze in modellen en kleuren.

Vele modellen met een stijlvolle, stoere uitstraling
Een Mutsy tas is altijd voorzien van vele vakken om de verschillende verzorgingsproducten van je kindje overzichtelijk in op te bergen. De verzorgingstassen zijn heel praktisch, met veel ruimte en handige ritsen. Zo is het niet moeilijk om een plekje te vinden voor alle flesjes, doekjes, crèmes, luiers en kleding van je kind!

Eenvoudig combineren
Wil je een Mutsy tas kopen? Opvallend is de ruime keuze in verzorgingstassen, die variëren in materiaalkeuze en die verkrijgbaar zijn in vele gedekte tinten, maar ook in fellere, trendy kleuren. Zo vind je gemakkelijk een aantrekkelijke aanbieding voor een Mutsy luiertas die goed past bij je kinderwagen. Kijk hiervoor ook onder Productinformatie, waar vermeld wordt met welke wagens de Mutsy luiertas goed is te combineren.

Lees meer...
7 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Light Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Luiertas

  Met de Mutsy Icon Vision Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Icon Vision kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  114,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Deep Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy

  Met de Mutsy Evo Urban Nomad Luiertas Deep Navy ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey

  Met de Mutsy Evo Bold Luiertas Pebble Grey ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Mutsy Evo Bold kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.

  89,95

  76,46

7 Resultaten