Trixie tassen

Trixie tassen zijn tassen waar je kindje blij van wordt. De tassen zijn bedrukt met leuke, sfeervolle motiefjes of zien eruit als een grappige dierenkop. Daarnaast zijn Trixie tassen ook superhandig voor de spulletjes van je kindje. Welk kind wil nou niet zo’n tas? Lees meer...

Trixie tassen voor toiletspullen

Meestal hebben wij ook Trixie tassen voor toiletspullen in ons assortiment. Trixie tassen voor toiletspullen zijn fijn als je even snel wat verzorgingsspullen voor je kindje wilt meenemen en geen zin hebt om een grote verzorgingstas mee te nemen. Een Trixie tas voor toiletspullen is dan een mooi alternatief.

Over Trixie

Trixie is een fris en jong label voor baby’s en jonge kinderen. Van Trixie verkopen wij een uitgebreid assortiment textielproducten, waaronder slaapzakken, dekbedovertrekken, boxkleden en autostoelhoezen. Trixie maakt veel gebruik van biologisch katoen dat heel fijn aanvoelt voor je kindje en geen schadelijke stoffen bevat.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Mr. Fox Rugzak

  Met de Trixie Mr. Fox Rugzak heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Hedgehog Rugzak

  Met de Trixie Mrs. Hedgehog Rugzak heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  39,95
 • Quick view

  Trixie Mrs. Giraffe Rugzak

  Met de schattige Trixie Mrs. Giraffe Rugzak heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  39,95

  32,90

 • Quick view

  Trixie Mr. Alpaca Rugzak

  Met de schattige Trixie Mr. Alpaca Rugzak heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  39,95

  29,90

 • Quick view

  Trixie Mr. Polar Bear Rugzak

  Met de Trixie Mr. Polar Bear Rugzak heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  39,95
5 Resultaten
Trustpilot