Wippertje

Een wipstoeltje of schommelstoeltje is een eeuwenoud beproefd concept en tegenwoordig ook in moderne oogstrelende designs te verkrijgen. Het concept is simpel, door kleine bewegingen op en neer (wippen) of heen en weer (schommelen) dommelt het kindje heerlijk in slaap. Het geeft het kindje het gevoel weer in de baarmoeder te zitten waardoor het zich erg op zijn of haar gemak voelt. Bij Babypark kun je je bij de aanschaf ook op je gemak voelen want elk stoeltje is van een A-merk en bieden we tegen de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Assortiment wippertje voor baby

In ons assortiment vind je schitterende baby wippertjes van merken als Kidsriver, BabyBjörn, Bloom, Doomoo, 4moms, Nuna en meer. We hebben voor elke smaak en elk budget een perfecte oplossing. Zo heeft BabyBjörn een wipstoel met ergonomische zitting waarbij je kindje het stoeltje zelf kan laten schommelen. Als wipstoeltje is het geschikt voor kinderen tot 9kg en als gewoon stoeltje voor kinderen tot 13 kg. Je kunt kiezen uit drie standen (rust, slapen, spelen). Voor wie een schitterende stoel zoekt met een hoog draaggewicht dat soepel van links naar rechts beweegt, kan voor de Nuna Leaf kiezen. Met een duwtje schommelt het stoeltje al 2 minuten heen en weer. Voor het voeden zet je het vast en wanneer je het veiligheidsharnas verwijdert, kunnen er ook grotere kindjes in zitten. Of kies het wippertje van 4moms waarmee je tijdens 5 verschillende schommelstanden ook een muziekje kan afspelen via een mp3-speler of smartphone. Dit zijn slechts drie voorbeelden uit ons ruime assortiment. Bekijk het zelf en gebruik ons vergelijkingsfilter om de wippertjes voor de baby onderling met elkaar te vergelijken in een tabel.

Bestellen wippertje baby

Heb je de keuze kunnen maken voor jouw baby wippertje? Bestel dan voor 20:00 uur zodat we het dezelfde werkdag nog kunnen verzenden. Voor een bestelwaarde van 20 euro of meer worden er geen bezorgkosten gerekend. Vind je het kiezen toch nog een beetje lastig? Kom dan gerust eens naar een van onze 10 megastores. Daar vind je het assortiment wippertjes voor de baby in onze showroom. Je kunt je daar tevens laten informeren door ons team van verkoopspecialisten.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Joie Serina 2-in-1 Swing Leo

  De Joie Serina 2-in-1 Swing Leo is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.
  259,-
 • Quick view

  Joie Serina Swivel Swing Nature's Alphabet

  De Joie Serina Swivel Swing Nature's Alphabet schommelt van links naar rechts en van voor naar achteren. De schommelstoel heeft 6 verschillende schommel snelheden en beschikt over kalmerende melodieën.
  189,99
 • Quick view

  Joie Sansa 2-in-1 Swing Leo

  De Joie Sansa 2-in-1 Swing Leo is de perfecte oplossing om je handen even vrij te hebben. De swing kan bijna iedere richting uit schommelen en beschikt over rustgevende liedjes en geluiden om je kindje te kalmeren.
  259,-
 • Quick view

  Bombol Bamboo 3DKnit Bouncer

  De stijlvolle Bombol Bamboo 3DKnit Bouncer is te gebruiken als wipstoel vanaf de geboorte tot 5 jaar. De wipstoel is verstelbaar in meerdere standen en heeft een extra rugsteun voor een ergonomische houding.

  299,-

  259,-

 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Blue Petal

  De Babymoov Swoon Motion Swing Blue Petal is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.
  229,90
 • Quick view

  Munchkin Swing Grey

  De stijlvolle Munchkin Swing Grey beschikt heeft 5 verschillende swingposities waardoor je kindje helemaal tot rust kan komen. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en is te verbinden met Bluetooth.

  229,95

  174,-

 • Quick view

  4moms mamaRoo 5 Babyswing

  Met de 4moms mamaRoo 5 Babyswing komt je kindje heerlijk tot rust terwijl jij je eigen ding kunt doen. Je kindje kan al vanaf de geboorte in deze comfortabele babyswing en bevestig je veilig in de 5-puntsgordel.

  399,-

  276,36

 • Quick view

  Qute Q-Swing Jeans

  De Qute Q-Swing Jeans is een veilige schommelstoel voor je kindje en geschikt vanaf de geboorte. De Q-Swing is verstelbaar in zitstanden of snelheid. Verder is de Swing voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel.

  109,-

  79,95

 • Quick view

  4moms rockaRoo

  De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  186,15
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kori Wipstoel

  De lichtgewichte Maxi-Cosi Kori Wipstoel is voorzien van een comfortabele zitting met 3-punts gordel. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte en is met 1 hand te verstellen in 3 verschillende standen.

  119,-

  91,46

 • Quick view

  4moms mamaRoo 4

  De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.
  289,-
 • Quick view

  Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City

  De Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.
  229,95
 • Quick view

  Doomoo Seat’n Swing

  De Doomoo Seat’n Swing is een zitzak en wipstoeltje waarop je kindje vanaf de geboorte tot hij of zij een gewicht van 25 kg heeft heerlijk kan relaxen. Dankzij de vulling bepaal je zelf de gewenste zithouding.
  125,16
 • Quick view

  Maxi-Cosi Cassia Swing

  Deze Maxi-Cosi Cassia is 360˚ draaibaar en beschikt over vijf verschillende snelheden en meerdere ligstanden. De Cassia swing is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief twee speeltjes.

  199,-

  169,-

 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

  De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.

  229,90

  189,99

 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Bouncer

  De comfortabele Cybex Marcel Wanders Bouncer is niet alleen op het gebied van design, maar ook qua praktische eigenschappen een topper. De bouncer beweegt soepel op en neer en heeft een verstelbare rugleuning.
  339,95
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Rocker

  De Cybex Marcel Wanders Rocker is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 15 kg. De opvallende, stijlvolle wipstoel is ontworpen door Marcel Wanders en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
  339,95
 • Quick view

  Childhome Wood Rock Swing

  De Childhome Wood Rock Swing schommelt van voor naar achter en van links naar rechts. Bovendien kan de schommelfunctie ook uitgezet worden en is het zitje verstelbaar zodat je kindje altijd comfortabel zit.
  99,-
 • Quick view

  Bloom Coco Stylewood Naturel Wipstoel

  De Bloom Coco Stylewood Naturel komt het beste tot zijn recht in een modern interieur. In dit wipstoeltje geniet je kindje van een zachte, natuurlijke schommelbeweging en komt je kindje helemaal tot rust.
  229,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Wipstoel

  De Stokke® Steps™ Wipstoel geeft je kindje het gevoel alsof het in de armen van zijn/haar moeder ligt. De Stokke® Steps™ Wipstoel past op de Stokke® Steps™ Kinderstoel zodat je baby gezellig op tafelhoogte zit.
  179,-
 • Quick view

  Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel

  De Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel komt het beste tot zijn recht in een modern interieur. In dit wipstoeltje geniet je kindje van een zachte, natuurlijke schommelbeweging en komt je kindje helemaal tot rust.
  229,-
21 Resultaten
Trustpilot