Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zuigfles

Met een assortiment vol baby artikelen mag de zuigfles natuurlijk niet ontbreken. Bij Babypark hebben we dan ook een breed aanbod zuigflessen en toebehoren. Want naast de zuigfles voor je baby hebben we bijvoorbeeld ook artikelen om de fles schoon te houden. Wat je ook bestelt, bij Babypark weet je altijd dat het van een A-merk is en dat je de scherpste prijs van Nederland betaalt. Op ons gehele assortiment rust dan ook onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment zuigflessen

Zoals gezegd hebben we enkel zuigflessen van kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Dr. Brown, Laessing en Difrax. De Difrax flessen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen waarbij de S-vorm modellen direct in het oog springen. De S-vorm en anti-darmkrampjes ventiel zorgen voor een continue stroom van melk wat de kans op damkrampjes en spugen verlaagt. Sommige flessen van Difrax vallen tevens op door de leuke prints of de fles zoals die van Nijntje of Woezel en Pip. De meeste flesjes zijn te gebruiken in de vaatwasser en met een druiprekje kun je ze eenvoudig laten drogen. Ook voor starter-kits, waarbij je meteen een setjes van verschillende flesjes hebt met speen en reinigingsborstel, kun je bij Babypark terecht. Zo hebben we leuke setjes van Dr. Brown waarmee je meteen uit de voeten kunt.

Zuigflessen online bestellen

Bestel de zuigfles voor jouw baby ook via Babypark. Je geniet dan niet enkel van de laagste prijs maar betaalt ook geen verzendkosten wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is. Voor de meeste artikelen geldt tevens dat we ze direct vanuit voorraad kunnen leveren. Bestel je in dat geval voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

37-41 van 41 producten 41 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

37-41 van 41 producten 41 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader