Zuigfles

Met een assortiment vol baby artikelen mag de zuigfles natuurlijk niet ontbreken. Bij Babypark hebben we dan ook een breed aanbod zuigflessen en toebehoren. Want naast de zuigfles voor je baby hebben we bijvoorbeeld ook artikelen om de fles schoon te houden. Wat je ook bestelt, bij Babypark weet je altijd dat het van een A-merk is en dat je de scherpste prijs van Nederland betaalt. Op ons gehele assortiment rust dan ook onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment zuigflessen

Zoals gezegd hebben we enkel zuigflessen van kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Dr. Brown, Laessing en Difrax. De Difrax flessen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen waarbij de S-vorm modellen direct in het oog springen. De S-vorm en anti-darmkrampjes ventiel zorgen voor een continue stroom van melk wat de kans op damkrampjes en spugen verlaagt. Sommige flessen van Difrax vallen tevens op door de leuke prints of de fles zoals die van Nijntje of Woezel en Pip. De meeste flesjes zijn te gebruiken in de vaatwasser en met een druiprekje kun je ze eenvoudig laten drogen. Ook voor starter-kits, waarbij je meteen een setjes van verschillende flesjes hebt met speen en reinigingsborstel, kun je bij Babypark terecht. Zo hebben we leuke setjes van Dr. Brown waarmee je meteen uit de voeten kunt.

Zuigflessen online bestellen

Bestel de zuigfles voor jouw baby ook via Babypark. Je geniet dan niet enkel van de laagste prijs maar betaalt ook geen verzendkosten wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is. Voor de meeste artikelen geldt tevens dat we ze direct vanuit voorraad kunnen leveren. Bestel je in dat geval voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag!

Lees minder...
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Difrax Handgreepfles 240 ml

  De Difrax Handgreepfles 240 ml is gemakkelijk vast te houden met de kleine kinderhandjes. Daarnaast beschikt de handige fles over een Anti-colic ventiel die hevige buikkrampjes bij je kindje voorkomt.

  9,49

  7,86

 • Quick view

  Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml

  De Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De drinkfles van Lola & Lykke zorgt voor een betere spijsvertering en ondersteunt een gezond drinkpatroon.
  12,50
 • Quick view

  Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen XL Pap Speen 2 Stuks

  De Hegen XL Pap Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Difrax Papfles XL Transparant 310 ml

  De Difrax Woezel en Pip Handgreepfles Groot is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes. Daarnaast beschikt de handige fles over een Anti-colic ventiel die buikkrampjes bij je kindje voorkomt.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.
  25,99
 • Quick view

  Done By Deer Croco Thermosfles Green

  Deze Done By Deer Croco Thermosfles Green is onbreekbaar en lekvrij! De fles is voorzien van een rietje en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Thermosfles Beige

  Deze Done By Deer Sea Friends Thermosfles Beige is onbreekbaar en lekvrij! De fles is voorzien van een rietje en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Friends Thermosfles Mix

  Deze Done By Deer Friends Thermosfles Mix is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.

  29,95

  27,59

 • Quick view

  Done By Deer Elphee Thermosfles Blue

  Deze Done By Deer Elphee Thermosfles Blue is onbreekbaar en lekvrij! De fles is voorzien van een rietje en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks

  De Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  38,-
 • Quick view

  Difrax Anti-Colic S-Fles Wit 310 ml

  De Difrax Anti-Colic S-Fles Wit 310 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen bij je kindje. De S-fles heeft een inhoud van 310 ml.

  Normale prijs: 20,95

  Special Price 17,81

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Thermosfles Beige

  Deze Done By Deer Sea Friends Thermosfles Beige is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  29,95
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Thermosfles Mustard

  Deze Done By Deer Raffi Thermosfles Mustard is onbreekbaar en lekvrij! De fles is voorzien van een rietje en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Ozzo Thermosfles Powder

  Deze Done By Deer Ozzo Thermosfles Powder is onbreekbaar en lekvrij! De fles is voorzien van een rietje en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Thermosfles Sand

  Deze Done By Deer Lalee Thermosfles Sand is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.

  29,95

  20,99

 • Quick view

  Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks

  De Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  35,-
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  55,19
 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Doseer S-fles Grijs 250 ml

  De Difrax S-fles beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen en heeft een inhoud van 250 ml.

  12,99

  11,04

 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  37,99

  30,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles Glas 150 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles Glas 150 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  16,49

  12,59

46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot