Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aerosleep matrasdek

Babypark heeft een breed assortiment aan Aerosleep producten. Dit innovatieve merk staat bekend om de 3D honinggraatstructuur die voor een optimale luchtcirculatie zorgt. Dit biedt vele voordelen voor een goede en veilige nachtrust voor jouw kindje. Je bestelt de Aerosleep artikelen eenvoudig vanuit onze webshop waar je zelf een set kunt samenstellen. Aerosleep biedt zelf ook sets aan van matras en matrasbeschermer zodat je enkel nog een bijpassend hoeslaken erbij dient te bestellen.

Lees meer...

Voordelen matrasdek Aerosleep

Een Aersosleep dekmatras bestaat uit drie lagen. De toplaag is gemaakt met de bekende 3D-honinggraatstructuur. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie zodat jouw kindje veilig kan blijven ademen. Baby’s dienen op hun rug te slapen maar het is vaak niet te voorkomen dat een baby zelfstandig op de buik draait. Door de open structuur van de 3D-honinggraat, kan jouw kindje toch veilig adem blijven halen. Het hoeslaken van Aerosleep is gemaakt van een niet-absorberende geperforeerde stof zodat vocht eenvoudig door het hoeslaken de matrasbeschermer intrekt. Dit in tegenstelling tot een standaard hoeslaken wat wel vocht absorbeert waardoor het niet allemaal in de absorptie laag van de matrasbeschermer komt. Daarom raden we je ook aan om met een Aerosleep matras en matrasbeschermer ook het hoeslaken van Aerosleep te gebruiken.
De middelste laag bestaat uit een absorberende laag die het teveel aan vocht opneemt bij transpiratie. Zo slaap je droog. De derde laag is een waterdichte laag die ervoor zorgt dat dit vocht niet verder het onderliggende matras in trekt. Zo blijft alles in het topmatras, wat veel hygiënischer is omdat het matrasdek eenvoudig in de wasmachine is te wassen.

Bestellen Aerosleep matrasdek

Bestel het Aerosleep dekmatras, het matras en het hoeslaken via onze webshop of kom naar een van onze 10 megastores. Bestel je online voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Bestellingen van 20 euro of meer bezorgen wij gratis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Filteren

6 producten

Oval loader