Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aerosleep protect

Om jouw kindje te beschermen, kies je voor een Aerosleep matras. Matrassen van dit merk zorgen er niet alleen voor dat jouw kindje vrij kan ademen maar ook dat het een goede ondersteuning van bekken en rug heeft. Daarnaast helpt het oververhitting te voorkomen door afvoer van warme lucht en toevoer van frisse lucht. Om zowel jouw kindje als het Aerosleep matras verder te beschermen, kun je een Aerosleep protect matrasbeschermer gebruiken. Deze baby protect matrasbeschermer van Aerosleep zorgt er voor dat het matras vrij blijft van allergenen en bacteriën. Je koopt de matrasbeschermer natuurlijk tegen de laagste prijs bij Babypark. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop of kom langs in een van onze megastores.

Lees meer...

Honinggraatstructuur

De Aerosleep protect maakt gebruik van een 3D-honinggraatstructuur. Dit zorgt ervoor dat de lucht vrij circuleert. Zo kan het warmte afvoeren en frisse lucht aanvoeren. De Aerosleep baby protect is eenvoudig te wassen op 60 graden en kun je eenvoudig bevestigen op het matras. Wij bieden ook sets aan van een Aerosleep matras met matrasbeschermer. Daarnaast raden wij je aan het Aerosleep hoeslaken te gebruiken voor het maximale effect van de luchtdoorlaatbaarheid omdat vocht dan ook direct opgenomen kan worden in de absorberende laag van de matrasbeschermer.

Bestellen Aerosleep baby protect

Bestellen van onze Aerosleep artikelen gaat eenvoudig en snel via de website. Bestellingen voor 20:00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd en voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer rekenen we geen verzendkosten. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores. Ons team van deskundige verkoopspecialisten helpt je graag met eventuele vragen. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio, bezoek je onze website. Je kunt jouw vragen ook altijd via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp stellen. Wij helpen je graag verder!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Aerosleep Matrasbeschermer
    49,95 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    2 producten

    Populariteit
    Oval loader