Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aerosleep topper

Aerosleep maakt matrassen waarbij het belangrijkste de luchtdoorlaatbaarheid is. Ze gebruiken hiervoor een 3D honinggraatstructuur die voor optimale luchtcirculatie zorgt. Dit werkt zo goed dat het de kans op verstikking kan minimaliseren wanneer jouw kindje op de buik draait tijdens de slaap. De werking van de honinggraatstructuur die Aerosleep gebruikt voor hun producten wordt wetenschappelijk getest door verschillende onderzoekscentra. Om de luchtdoorlatendheid niet te blokkeren is het belangrijk om niet een gewone matrasbeschermer of hoeslaken te gebruiken. Gebruik de topper van Aerosleep zodat het de luchtcirculatie niet in de weg zit. De Aerosleep toppers vind je in ons uitgebreide assortiment. Doordat wij de laagsteprijsgarantie bieden, weet je ook zeker dat je nooit teveel betaalt voor een topper van Aerosleep.

Lees meer...

Aerosleep toppers matras pack

In ons assortiment hebben we verschillende matrassetjes van Aerosleep waarbij je een matras koopt met bijbehorende Aerosleep topper. Het matras heeft een vulling van koudschuim dat een goede ondersteuning geeft aan het lichaam van jouw kindje. De Aerosleep toppers zorgen er ook voor dat jouw baby beter wordt beschermd tegen oververhitting en dat jouw kindje altijd droog ligt. Het vocht gaat namelijk direct via de luchtlaag naar de absorberende laag zodat het niet in het matras zelf trekt. De topper van Aerosleep biedt ook bescherming tegen bacteriën en allergenen en is eenvoudig te wassen op 60 graden, evenals de afritsbare hoes.

Bestellen Aerosleep topper

Bestel ook zo’n handige set waardoor je het Aerosleep matras langer goed houdt en je de onderdelen die het vocht absorberen eenvoudiger kunt wassen. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Doordat bestellingen van 20 euro en meer gratis worden verzonden, geldt dit ook voor de matras pack van Aerosleep. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores komen om je daar te laten informeren over alle innovatieve technieken die de Aerosleep artikelen bieden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Aerosleep Matrasbeschermer
    47,96 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    2 producten

    Populariteit
    Oval loader