Afgrendelhek

Wanneer jouw kindje op ontdekkingstocht gaat dan loert het gevaar ook dat jouw kindje ergens komt waar het beter weg kan blijven. Zo is een trapgat bijvoorbeeld erg riskant en het gevaar wordt nog niet op waarde geschat door jouw kindje. Het is dus aan jou om hem of haar voor dergelijk gevaar te behoeden. Dat kan met afgrendelhekjes. Bij Babypark hebben we verschillende oplossingen om bijvoorbeeld een trapgat af te sluiten. Waar je ook voor kiest, het is altijd van een A-merk en altijd tegen de laagste prijzen door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment afgrendelhek baby

In ons assortiment hebben we een afgrendelhek voor trapgaten, of ze zijn te gebruiken als room dividers. We hebben ook bedhekjes om te voorkomen dat jouw kindje 's avonds uit bed valt. Soms kunnen kinderen zo beweeglijk zijn dat ze er zonder erg in hebben uit bed kunnen rollen. Gebruik je een hekje om het trapgat af te grendelen, dan zijn daar vele modellen voor te verkrijgen in verschillende materialen zoals hout, aluminium en metaal. Er zijn systemen waarbij je het hekje vastschroeft door gaten te boren maar er zijn ook systemen waarbij je het hekje klemt in bijvoorbeeld de deurpost. Zo kun je het zonder boren plaatsen en is het eenvoudig weer te verwijderen zonder schade aan het interieur. Deze oplossing is dus ook ideaal tijdens logeerpartijen of tijdens een vakantie. Bekijk ons gehele assortiment in de webshop om na te gaan welk hekje in jouw situatie het beste zal werken.

Bestellen afgrendelhek

Bij Babypark bestel je jouw afgrendelhekje altijd tegen de scherpste prijzen door onze laagsteprijsgarantie. Wij rekenen daarnaast ook geen verzendkosten voor bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer. Je kunt het afgrendelhek voor de baby al de volgende dag in huis hebben mits op voorraad. Wanneer je namelijk voor 20:00 uur bestelt, dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je kunt de hekjes ook eens met eigen ogen komen bekijken en je laten informeren over de voor- en nadelen van elk model en hoe de installatie in zijn werk gaat.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 41,95

 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  65,95

 • Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 72,21

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  42,46
13 Resultaten
Trustpilot