Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Joie autostoel groep 2/3

Zoek jij een veilige autostoel voor je kindje met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Ontdek dan het assortiment groep 2/3 autostoelen van Joie. Deze Joie autostoelen zijn geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Dit is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel vervoerd mag worden. Soms kan de rugleuning van een Joie autostoel verwijderd worden zodat er een ztverhoger (met Isofix) over blijft.

Lees meer...

Joie autostoel voor je kindje

Bij iedere Joie autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. Soms is er zelfs een video beschikbaar waarin één van onze productspecialisten precies laat zien wat de unieke eigenschappen zijn van de desbetreffende Joie autostoel groep 2/3. Wat vind jij belangrijk voor een autostoel? Comfort, veiligheid of gebruiksgemak? In een Joie autostoel komen al deze punten samen. Dat maakt een Joie groep 2/3 autostoel een hele goede optie!

Autostoel met isofix of zonder

In ons assortiment met Joie autostoelen vind je autostoelen met en zonder Isofix. Een enkele autostoel kan op beide manieren bevestigd worden. Ideaal wanneer je de autostoel in twee verschillende auto's wilt gebruiken - één met en één zonder Isofix. Is jouw auto uitgevoerd met Isofix? Dan raden wij zeker aan om hier gebruik van te maken. Je Joie autostoel bevestigen met Isofix eenvoudiger en daardoor ook een stuk veiliger omdat de kans op foutieve installatie minimaal is. Bestel jouw favoriete Joie groep 2/3 autostoel vandaag nog op Babypark.nl!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Joie i-Traver Autostoeltje
    169,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader