Joie autostoel groep 2/3

Zoek jij een veilige autostoel voor je kindje met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Ontdek dan het assortiment groep 2/3 autostoelen van Joie. Deze Joie autostoelen zijn geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Dit is de laatste autostoel die je kindje nodig heeft voordat hij of zij zonder autostoel vervoerd mag worden. Soms kan de rugleuning van een Joie autostoel verwijderd worden zodat er een ztverhoger (met Isofix) over blijft.

Lees meer...

Joie autostoel voor je kindje

Bij iedere Joie autostoel op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. Soms is er zelfs een video beschikbaar waarin één van onze productspecialisten precies laat zien wat de unieke eigenschappen zijn van de desbetreffende Joie autostoel groep 2/3. Wat vind jij belangrijk voor een autostoel? Comfort, veiligheid of gebruiksgemak? In een Joie autostoel komen al deze punten samen. Dat maakt een Joie groep 2/3 autostoel een hele goede optie!

Autostoel met isofix of zonder

In ons assortiment met Joie autostoelen vind je autostoelen met en zonder Isofix. Een enkele autostoel kan op beide manieren bevestigd worden. Ideaal wanneer je de autostoel in twee verschillende auto's wilt gebruiken - één met en één zonder Isofix. Is jouw auto uitgevoerd met Isofix? Dan raden wij zeker aan om hier gebruik van te maken. Je Joie autostoel bevestigen met Isofix eenvoudiger en daardoor ook een stuk veiliger omdat de kans op foutieve installatie minimaal is. Bestel jouw favoriete Joie groep 2/3 autostoel vandaag nog op Babypark.nl!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  139,-

 • Quick view

  Joie i-Traver Autostoeltje

  Het Joie i-Traver Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en kan met en zonder Isofix bevestigd worden. Je kindje zit comfortabel in deze stoel, mede dankzij de verstelbare zitdiepte.
  179,-
 • Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
3 Resultaten