Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autogordel autostoel groep 2/3

Zoek je een groep 2/3 autostoel die je met de autogordel kunt bevestigen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je autostoelen die in iedere auto bevestigd kunnen worden met behulp van de 3-punts autogordel. Is er in jouw auto Isofix aanwezig? Dan is een Isofix groep 2/3 autostoel wellicht iets voor jou. Isofix is een bevestigingswijze waarbij je de autostoel met behulp van haken vastzet aan het chassis van je auto. Is je auto niet uitgevoerd met Isofix, dan is een autostoel met een autogordel-bevestiging een prima alternatief.

Lees meer...

Veilige autostoel met autogordel bevestiging

Alle autostoelen uit het assortiment van Babypark voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Dat betekent dat je met een gerust hart één van deze autostoelen op deze pagina kunt gebruiken. In de handleiding van iedere groep 2/3 autostoel staat duidelijk aangegeven hoe je de autostoel op correcte wijze kunt bevestigen. Voor de juiste bescherming van je kindje is het heel belangrijk dat de autostoel op de juiste wijze vastgemaakt wordt met de autogordel. Twijfel je? Kom dan langs in één van onze megastores of stuur ons een WhatsApp bericht via 0488 488 888. We helpen je graag!

Betaalbare autostoel online kopen

De autostoelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Uiteraard staan deze modellen ook opgesteld in onze showrooms. Daar is het ook mogelijk om te testen of de autostoel goed in je auto past. Bestel je je autostoel via deze pagina op een werkdag voor 20 uur en is de door jou gekozen kleur uit voorraad leverbaar? Dan kun je het pakket de volgende dag al bij jou thuis verwachten. Zo kun je de autostoel snel met de autogordel gaan bevestigen en op pad gaan met je kindje.

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Leeftijdscategorie
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader