Autogordel autostoel groep 2/3

Zoek je een groep 2/3 autostoel die je met de autogordel kunt bevestigen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je autostoelen die in iedere auto bevestigd kunnen worden met behulp van de 3-punts autogordel. Is er in jouw auto Isofix aanwezig? Dan is een Isofix groep 2/3 autostoel wellicht iets voor jou. Isofix is een bevestigingswijze waarbij je de autostoel met behulp van haken vastzet aan het chassis van je auto. Is je auto niet uitgevoerd met Isofix, dan is een autostoel met een autogordel-bevestiging een prima alternatief.

Lees meer...

Veilige autostoel met autogordel bevestiging

Alle autostoelen uit het assortiment van Babypark voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Dat betekent dat je met een gerust hart één van deze autostoelen op deze pagina kunt gebruiken. In de handleiding van iedere groep 2/3 autostoel staat duidelijk aangegeven hoe je de autostoel op correcte wijze kunt bevestigen. Voor de juiste bescherming van je kindje is het heel belangrijk dat de autostoel op de juiste wijze vastgemaakt wordt met de autogordel. Twijfel je? Kom dan langs in één van onze megastores of stuur ons een WhatsApp bericht via 0488 488 888. We helpen je graag!

Betaalbare autostoel online kopen

De autostoelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Uiteraard staan deze modellen ook opgesteld in onze showrooms. Daar is het ook mogelijk om te testen of de autostoel goed in je auto past. Bestel je je autostoel via deze pagina op een werkdag voor 20 uur en is de door jou gekozen kleur uit voorraad leverbaar? Dan kun je het pakket de volgende dag al bij jou thuis verwachten. Zo kun je de autostoel snel met de autogordel gaan bevestigen en op pad gaan met je kindje.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Puck James Zitverhoger Zwart

  De Puck James Zitverhoger Zwart voelt comfortabel aan en zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam van je kindje. Dankzij het ontwerp passen er wel 3 van deze zitverhogers naast elkaar op de achterbank.

  23,99

  14,95

 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
  59,-
 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
  69,99
 • Quick view

  Puck Lewis Autostoeltje Black

  Het Puck Lewis Autostoeltje Black is een veilig en meegroeiend autostoeltje voor kinderen van 15 tot 36 kg (3-12 jaar). Het autostoeltje wordt bevestigd met een 3-punts autogordel en is verstelbaar in hoogte.

  69,99

  49,99

 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Kidsriver Alant Autostoeltje

  Het Kidsriver Alant Autostoeltje is een veilig meegroeiend autostoeltje voor kinderen van 15 tot 36 kg (4-12 jaar). Het stoeltje wordt bevestigd met een 3-punts autogordel, is verstelbaar in hoogte en te gebruiken als losse zitverhoger.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 89,95

 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
  79,99
7 Resultaten
Trustpilot