Autostoeltjes

Autostoel 9 tot 36 kg (groep 1/2/3)

 

Per jaar maak jij heel wat kilometers met de auto. Op bezoek bij vrienden, familie of lekker een weekendje weg. En natuurlijk wil je je kind dan veilig meenemen in de auto. Een autostoeltje biedt extra bescherming bij een aanrijding in het verkeer. Door de autostoeltjes te verdelen in verschillende groepen wordt voorkomen dat je een verkeerd autostoeltje aanschaft voor je kind.

Lees meer...

 

Veiligheid staat voorop

Totdat je kind 1,35 meter is, is het verplicht om hem of haar te vervoeren in een Europees goedgekeurd autostoeltje of op een zitverhoger. Autostoelen of zitverhogers die Europees goedgekeurd zijn, zijn voorzien van het keuringslabel ECE R44/03 of ECE R44/04.
Alle autostoeltjes bij Babypark hebben één van deze labels. Op deze sticker staat het maximale gewicht waarvoor het autostoeltje geschikt is. Zo kies jij eenvoudig een veilig autostoeltje voor je kind.

 

Autostoeltjes onderverdeeld in groepen

Deze groep, groep 1/2/3, is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 12 jaar (9-36 kg).

 

Het veiligst op de achterbank

De beste plaats voor een autostoel is achter in de auto. Autostoelen uit deze groep worden altijd met de rijrichting mee geplaatst.

 

3-punts autogordel of het Isofix systeem

Autostoeltjes kunnen op eenvoudige wijze in de auto bevestigd worden. Dat kan met behulp van de 3-punts autogordel of met het Isofix systeem. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten twee haken en tussen de rugleuning en de zitting in de auto zitten twee bevestigingspunten. Deze klikken heel gemakkelijk in elkaar vast zodat autostoel stevig wordt bevestigd.

 

Advies nodig?

Wil je graag een uitgebreide uitleg over autostoeltjes? Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste autostoel in één van onze megastores. Wil je shoppen op afspraak? Bel dan naar 0488 488 888. Maar natuurlijk kun je je bestelling ook heel snel en eenvoudig online plaatsen in onze webshop. Bovendien profiteer je dan meteen van onze laagste prijs garantie.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje is extra veilig dankzij de diverse technologieën. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en biedt jarenlang comfort en gebruiksgemak.
  339,-
 • Quick view

  Kidsriver Liz Autostoeltje

  Het Kidsriver Liz autostoeltje is een veilig meegroeiend autostoeltje voor kinderen van 9 tot 36 kg (1 tot 11 jaar). Het autostoeltje wordt in gemonteerd met de 3-punts autogordel en beschikt over een gordelspanner.

  155,-

  139,-

 • Quick view

  Kidsriver Liz Isofix Autostoeltje

  Het Kidsriver Liz Isofix autostoeltje is één van de meest veilige autostoeltjes in de groep van 9 tot 36 kg. Het autostoeltje wordt stevig in de auto bevestigd met behulp van Isofix en Top tether.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Joie Trillo Shield Autostoeltje

  Het Joie Trillo Shield Autostoeltje is uitgevoerd met een veiligheidskussen en maakt het mogelijk om je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar) veilig te vervoeren in de auto. De autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  129,-
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 1/2/3 Racer SP Black

  Nania Autostoel Groep 1/2/3 is een comfortabele autostoelt voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van zult hebben. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  45,-

  44,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Autostoeltje biedt je kindje jarenlang een veilige zitplaats. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en heeft een verstelbare hoofdsteun en diverse ligstanden.
  179,-
 • Quick view

  Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas S-Fix Autostoeltje heeft een vernieuwd ontwerp waardoor je kindje van meer bewegingsvrijheid geniet bij gebruik van het veiligheidskussen. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9-36 kg.
  316,95
 • Quick view

  Römer Advansafix IV R Autostoeltje

  Het Römer Advansafix IV R Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd - 12 jaar) en groeit moeiteloos met je kindje mee. Het autostoeltje blinkt uit in veiligheid en is praktisch in gebruik.

  350,-

  319,-

 • Quick view

  Cybex Pallas-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Pallas autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd-12 jaar). Het autostoeltje zit comfortabel en is dankzij het veiligheidskussen en de toegepaste veiligheidssystemen zeer veilig.
  169,99
 • Quick view

  Joie Transcend Autostoeltje

  Het Joie Transcend Autostoeltje groeit met je kindje mee vanaf 9 tot 36 kg (9 mnd-11 jaar). Het autostoeltje is volledig verstelbaar zodat het autostoeltje je kindje altijd voldoende veiligheid en comfort biedt.
  199,-
 • Quick view

  Joie Elevate Two Tone Black

  Het Joie Elevate Autostoeltje is een veilige zitplaats voor je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar in de auto. De autostoel groeit met je kindje mee. Dankzij de ventilerende en zachte bekleding zit je kindje comfortabel.

  99,95

  89,-

 • Quick view

  Römer Advansafix III SICT Autostoeltje

  Het Römer Advansafix III SICT Autostoeltje wordt bevestigd met zowel Isofix als een Top Tether. De autostoel staat stevig en veilig en is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 maanden tot 12 jaar).
  268,-
 • Quick view

  Titaniumbaby iSafety! Groep 0-1-2-3 Autostoeltje

  Het Titaniumbaby iSafety! Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 36 kg (12 jaar). Deze autostoel is ideaal wanneer je regelmatig kinderen van verschillende leeftijden moet vervoeren.
  129,-
 • Quick view

  Nuna Myti Autostoeltje

  Van het Nuna Myti Autostoeltje heb je jarenlang plezier. Deze i-Size goedgekeurde autostoel is geschikt voor kinderen van 76-150 cm (9-36 kg) en biedt zowel veiligheid als een comfortabele autorit.

  369,-

  349,-

 • Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 9 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  229,-

  219,-

15 Resultaten