Autostoeltjes

Gele autostoel

Zelfs voor een gele autostoel kun je bij Babypark slagen. Wij hebben vele autostoeltje van verschillende gerenommeerde merken in ons assortiment. Met onze handige zoekfilters, kun je onder andere op kleur zoeken om zo tot de selectie gele autostoeltjes te komen. Doordat we met A-merken werken, weet je zeker dat de stoeltjes veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Lees meer...

Assortiment geel autostoeltje

Wie met de kleurfilters zoekt op gele autostoeltjes vindt verschillende resultaten. In het ruime assortiment van Babypark vind je autostoeltjes in allerlei verschillende groepen. Groepen zijn ingedeeld op basis van lengte en gewicht zodat je kindje altijd in een goed passende autostoel vervoerd wordt. Alle autostoelen in het assortiment van Babypark voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop bij het vervoeren van jouw kindje.

Online bestellen geel autostoeltje

Bestellen van jouw gele autostoel bij Babypark gaat heel eenvoudig. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde dag en doen dat ook kosteloos voor bestellingen vanaf 20 euro. Naast onze webshop hebben we verschillende megastores verspreid door heel Nederland waar je ons assortiment in het echt kunt bekijken en terecht kunt met je vragen.

Lees minder...

10 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje

  Het Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45-87 cm (max. 13 kg). De rugleuning van de autostoel kan buiten de auto met één hand in een ergonomisch vlakke positie gezet worden.

  279,95

  245,-

 • Quick view

  Cybex Solution Z I-Fix Plus Autostoeltje

  Het Cybex Solution Z I-Fix Plus Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. Het autostoeltje is uitgevoerd met het L.S.P. systeem voor optimale bescherming en een luchtventilatiesysteem voor extra comfort.

  239,95

  239,-

 • Quick view

  Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje

  Het Cybex Sirona Zi I-Size Plus Baby Autostoeltje kan 360˚ draaien. Ideaal om je kindje in de autostoel te bevestigen! Van dit autostoeltje heb je jarenlang plezier want hij is geschikt vanaf de geboorte tot 18 kg.
  579,95
 • Quick view

  Britax Römer Dualfix 3 I-Size Autostoeltje Incl. Base

  Het Britax Römer Dualfix 3 I-Size Autostoeltje Incl. Base is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Doordat de autostoel op de base kan draaien, zet je je kindje makkelijk en snel in de stoel.

  Normale prijs: 574,-

  Special Price 514,90

 • Quick view

  Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje

  Het Cybex Anoris T i-Size Autostoeltje is de meest veilige optie om je kindje voorwaarts te vervoeren in de auto. De autostoel is geschikt van 15 maanden tot maximaal 6 jaar en eenvoudig te bevestigen met isofix.
  749,95
 • Quick view

  Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Autostoeltje

  Het Cybex Cloud Z2 i-Size Plus Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45-87 cm (max. 13 kg). De rugleuning van de autostoel kan buiten de auto met één hand in een ergonomisch vlakke positie gezet worden.
  319,95
 • Quick view

  Britax Römer Dualfix 3 I-Size Autostoeltje

  Het Britax Römer Dualfix 3 I-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door de verstelbare 5-punts gordel.

  Normale prijs: 349,90

  Special Price 309,90

 • Nieuw
  Quick view

  Britax Römer Dualfix iSense Autostoeltje

  Het Britax Römer Dualfix iSense Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Het autostoeltje is comfortabel dankzij de zachte bekleding en is veilig door de verstelbare 5-punts gordel.
  399,90
 • Quick view

  Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Autostoeltje

  Het Cybex Sirona Z2 i-Size Plus Autostoeltje vormt samen met de Cloud Z2 en de Z2 base een innovatief reisconcept. Deze Sirona Z2 autostoel is geschikt voor kinderen tot 18 kg en is zowel veilig als praktisch.
  429,95
 • Quick view

  Britax Römer Dualfix iSense Autostoeltje Incl. Base

  Het Britax Römer Dualfix iSense Autostoeltje Incl. Base is geschikt voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Doordat de autostoel op de base kan draaien, zet je je kindje makkelijk en snel in de stoel.
  639,90
10 Resultaten
Trustpilot