Titaniumbaby autostoel

 

Titaniumbaby heeft een prachtig autostoeltje op de markt gebracht. De iSafety is geschikt voor kinderen van 0 tot 25 kg. De autostoel is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen ECE R44/04 en biedt optimaal comfort, ook tijdens een lange reis. In deze autostoel zal je kind zich een prins of prinses op de troon voelen.

Lees meer...

 

Veilig en strak vormgegeven

De autostoelen van Titaniumbaby zijn veilig en strak vormgegeven. Er is gebruik gemaakt van een stoere, leerachtige stof. Deze stof is eenvoudig te reinigen met een natte doek. De autostoel beschikt over 5-punts veiligheidsgordel, geïntegreerde hoofdsteun en biedt optimale bescherming bij een botsing van opzij. Een verwijderbare zitverkleiner, zachte bekleding, gordelpads en een ergonomische zitting maken de iSafety compleet. Wist je trouwens dat er een bijpassende zitverhoger verkrijgbaar is? Leuk voor een oudere broer of zus!

 

Titaniumbaby: meer dan autostoelen

Titaniumbaby heeft naast autostoelen ook nog mooie kinderstoelen en slimme wipstoeltjes in het assortiment. De trendy kinderstoelen hebben een afneembaar blad en demontabel onderstel. De wipstoeltjes van Titaniumbaby zijn verstelbaar in drie standen. Van dit merk zijn er ook een tal van handige kleine producten verkrijgbaar. Denk aan luiers, speelkleden, thermometers en washandjes.

 

Titaniumbaby autostoel online verkrijgbaar

De autostoelen van Titaniumbaby zijn online verkrijgbaar. Als je op werkdagen vóór 20.00 uur bestelt en online betaalt dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je jouw Titaniumbaby autostoel en/of zitverhoger dan de volgende dag al in huis. Verzendkosten worden niet berekend bij een bestelling vanaf €20,-. Zeg nou zelf, veel eenvoudiger winkelen kan toch niet? Uiteraard zijn de producten van Titaniumbaby ook verkrijgbaar in onze megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Titaniumbaby iSafety Booster

    De Titaniumbaby iSafety Booster is geschikt voor kinderen van 22-36 kg (4-12 jaar). Doordat je kind wat hoger zit, snijdt de gordel niet in de nek. De zitverhoger voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/03.

    19,95

    17,99

1 Resultaten
Trustpilot