Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maxi-cosi Titan autostoel

Bij Babypark vind je natuurlijk ook vele verschillende autostoeltjes waaronder het bekende merk Maxi-cosi. Zo hebben we de autostoel Maxi-cosi Titan; een 1-2-3 autostoeltje wat inhoudt dat het 3 groepen beslaat waarin autostoeltjes worden ingedeeld. Het is daardoor te gebruiken voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar zodat je er heel lang plezier van hebt. Ideaal voor op de groei maar ook als je oppas bent van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën biedt dit stoeltje uitkomst. Wil je de Maxi-cosi Titan autostoel kopen dan kan dat bij Babypark uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland. We hebben verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

Lees meer...

Maxi-cosi Titan Pro

Met de verstelbare hoofdsteun zorg je ervoor dat het hoofdje nooit boven de rugleuning uit kan steken. Ook heeft het stoeltje verschillende relax-standen al naar gelang de lengte van het kindje. Je bevestigt het stoeltje met Isofix en Top Tether. Naast het standaard model hebben we bij Babypark ook een pro-versie van de autostoel Maxi-cosi Titan. Het verschil met het standaard model is de GCELL en AirProtect® technologie voor extra veiligheid bij een aanrijding. Airprotect bestaat uit luchtkussentjes in de hoofdsteun die een klap beter opvangen en de GCELL is een stuk kunststof in honinggraat-structuur aan de achterzijde van het stoeltje dat een klap van achteren beter verdeeld over het hele stoeltje. Daarnaast heeft het Pro-model een openstaand gordelsysteem waarmee het eenvoudiger wordt om je kindje in het stoeltje te plaatsen. Ook biedt dit model ook een cuphouder die aan beide zijden is te bevestigen.

Maxi-cosi Titan autostoel kopen

Loop je nog met vragen of wil je graag een demonstratie van de Maxi-cosi Titan autostoel? Kom dan naar een van onze megastores en ons team van verkoopspecialisten helpt je graag verder. Heb je je keuze al wel kunnen maken dan is bestellen vanuit onze webshop snel en eenvoudig. Doe je dat voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Dit doen we gratis aangezien we bestellingen vanaf 20 euro kosteloos verzenden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje - I-Size
    220,34 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader