Isofix autostoel groep 2/3

Is jouw auto uitgevoerd met Isofix? Dan is een groep 2/3 autostoel die je bevestigd met Isofix wellicht iets voor jou. Isofix bestaat uit twee beugels aan de achterzijde van de autostoel die in bevestigingshaken van je auto worden geklikt. Met één klik staat de groep 2/3 autostoel rotsvast bevestigd. Niet iedere auto is uitgevoerd met deze Isofix bevestigingshaken. Wanneer je twee auto's hebt (één met en één zonder Isofix) is het handig om een autostoel te kiezen waarbij de Isofix haken ingeklapt kunnen worden. Deze autostoelen kunnen zowel met Isofix als met de 3-punts autogordel bevestigd worden.

Lees meer...

Veilige autostoel met Isofix bevestiging

Het grote voordeel van bevestiging met Isofix is dat de kans op foutieve installatie minimaal is. Een autostoel bevestigen met de autogordel is soms best lastig. Bevestiging met Isofix spreekt echter voor zich en is zo gepiept. Vooral handig wanneer je de autostoel in meerdere auto's wilt gaan gebruiken en de autostoel dus regelmatig opnieuw geïnstalleerd dient te worden. Alle autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar er zijn op deze pagina ook autostoelen te vinden die aan de strenge i-Size norm voldoen. Dit zal in de toekomst de geldende veiligheidsnorm worden. Deze autostoelen zijn nog strenger getest en bieden je kindje dus nog meer veiligheid.

Isofix groep 2/3 autostoel online kopen

De autostoelen op deze pagina kunnen zowel met Isofix als met de 3-punts autogordel bevestigd worden en zijn daardoor geschikt voor iedere auto. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Bij de meeste autostoelen vind je ook meerdere afbeeldingen en handige uitlegvideo's zodat je heel snel alle unieke eigenschappen van een autostoeltje kunt vinden. Bestel vandaag nog jouw groep 2/3 autostoel online via Babypark.nl en profiteer van gratis verzending én onze laagste prijsgarantie!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kore Pro i-Size Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Kore Pro Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100 - 150 cm (3,5 - 12 jaar). Dankzij het innovatieve lampje aan de zijkant van de stoel kan je kindje heel eenvoudig zelf de gordel vastklikken.

  Normale prijs: 189,-

  Special Price 179,-

 • Quick view

  Joie i-Traver Autostoeltje

  Het Joie i-Traver Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en kan met en zonder Isofix bevestigd worden. Je kindje zit comfortabel in deze stoel, mede dankzij de verstelbare zitdiepte.
  214,99
 • Quick view

  Nuna Aace LX Autostoeltje

  Het Nuna Aace LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en beschikt over het unieke 3D Growth System waardoor de autostoel in de hoogte, de breedte én de zitdiepte met je kindje meegroeit.
  299,-
 • Quick view

  Britax Römer Kidfix M I-Size Autostoeltje

  Het Britax Römer Kidfix M I-Size Autostoeltje biedt optimale prestaties bij een botsing. De autostoel kan zowel met als zonder isofix worden bevestigd in de auto en de hoofdsteun kan eenvoudig worden versteld.

  Normale prijs: 219,90

  Special Price 209,90

 • Quick view

  Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey

  Het Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je lang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Britax Römer Kidfix I-Size Autostoeltje

  Het Britax Römer Kidfix I-Size Autostoeltje groeit met je kindje mee van 15 tot 36 kg. De verstelbare SICT, het extra bevestigingspunt van de gordel (SecureGuard) en het schokabsorberende kussen maken de stoel uniek.
  284,90
 • Quick view

  Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington

  Van het Silver Cross Balance I-Size Autostoeltje Donington heb je vanaf 15 maanden tot 12 jaar lang plezier. De autostoel kan in 4 ligposities worden versteld en wordt geïnstalleerd met Isofix en Top Tether.
  299,-
 • Quick view

  Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington

  Het Silver Cross Motion All Size 360 Autostoeltje Donington is gemaakt om je kindje zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. De stoel kan 360˚ draaien waardoor het bevestigen van je kindje makkelijker wordt.

  499,-

  399,20

 • Quick view

  Maxi-Cosi RodiFix Air Protect Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi RodiFix AirProtect autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en biedt dankzij de AirProtect® technologie optimale bescherming bij een botsing van opzij. Geschikt voor Isofix.

  179,-

  135,99

 • Quick view

  BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100-150 cm (4-12 jaar) en wordt veilig geïnstalleerd met Isofix. Er kunnen drie autostoelen naast elkaar op de achterbank bevestigd worden.
  319,-
 • Quick view

  Römer Kidfix III M Autostoeltje

  Het Römer Kidfix III M Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (circa 3,5 - 12 jaar). Het autostoeltje biedt een langere zitting met super zachte zitkussens en slimme veiligheidsoplossingen.
  279,90
 • Quick view

  Römer Kidfix 2 S Autostoeltje

  Het Römer Kidfix 2 S Autostoeltje groeit met je kindje mee van 15 tot 36 kg. De Römer Kidfix² S heeft een verstelbare SICT knop aan de zijkant van de autostoel voor optimale zijwaartse bescherming.
  219,90
 • Quick view

  Purseat Autostoeltje / Reisbed

  Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.

  Normale prijs: 239,-

  Special Price 145,-

13 Resultaten
Trustpilot