Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nuna autostoel groep 2/3

Met een Nuna autostoel in groep 2/3 geef je je kindje van 15 tot 36 kg een prettige en veilige zitplaats tijdens een autorit. De Nuna autostoel beschermt je kindje tijdens een eventueel ongeval en zorgt ervoor dat je kindje wat hoger zit en zo beter naar buiten kan kijken. Spelletjes als wie telt de meeste rode auto's of zoek de letter X in een nummerbord" kun je zo tenslotte veel beter spelen! En met plezier onderweg is de rit al voorbij voor je er erg in hebt.

Lees meer...

Nuna autostoel voor je kindje

Nun autostoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Op deze pagina vind je Nuna autostoelen in groep 2/3, dat zijn autostoelen voor kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar. De laatste autostoel dus voordat je kindje zonder autostoel in de auto vervoerd mag worden. Op onze website vind je een overzicht van ons actuele Nuna autostoelen assortiment. In veel van onze meagstores zijn showmodellen aanwezig om te testen.

Kies voor Nuna en koop een autostoel online

Heb je al eens eerder een autostoel online gekocht? Dan weet je dat het kopen van een autostoel nog nooit zo eenvoudig was. Op Babypark.nl vind je bij alle autostoeltjes een uitgebreide productbeschrijving. In veel gevallen is er ook een filmpje beschikbaar waarin één van onze productspecialist je uitlegt hoe de autostoel werkt en wat de unieke eigenschappen van de autostoel zijn. Als je een Nuna autostoel bestelt weet je dus precies wat je in huis haalt!
.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Nuna Aace LX Autostoeltje
    249,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader