Purseat autostoel groep 2/3

Op zoek naar een veelzijdige autostoel? Dan is een Purseat autostoel welilcht iets voor jou! Deze groep 2/3 autostoel kan op verschillende manieren gebruikt worden. Meer hierover lees je in de uitgebreide productbeschrijving van de Purseat groep 2/3 autostoel. Bij de autostoel vind je ook een handige video en diverse afbeeldingen waarin de autostoel gedemonstreeerd wordt. 

Lees meer...

Purseat autostoel voor je kindje

De Purseat autostoel is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg. Deze Purseat autostoel is te gebruiken als autostoel, maar ook als zitverhoger en reisbedje. In allerlei verschillende situaties kun je dus gebruik maken van deze Purseat autostoel. De autostoel weegt slechts 6 kg waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

Autostoel online bestellen

Bestel jouw Purseat groep 2/3 autostoel vandaag nog op Babypark.nl! Je profiteert bij Babypark altijd van de Laagste Prijsgarantie. Zie je elders een Purseat autostoel goedkoper? Dan betalen wij jou het verschil terug. De Purseat autostoelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op onze website zie je de verkrijgbare kleuren. 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Purseat Autostoeltje / Reisbed

    Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.
    239,-
1 Resultaten