Cybex babydrager

Zoek je een kwalitatieve babydrager? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Cybex. Je vindt hier babydragers die hoog scoren op het gebied van functionaliteit, maar er zitten ook parels bij die er prachtig uit zien. Zoveel mensen, zoveel wensen, maar in het uitgebreide assortiment met Cybex babydragers op Babypark.nl is er voor iedereen wel een geschikte draagzak te vinden. Er zijn babydragers in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. 

Lees meer...

Cybex babydrager voor jouw kindje

Cybex babydragers zijn er in diverse modellen. Bij iedere draagzak is een opsomming gemaakt van de eigenschappen zodat je precies weet wat deze Cybex babydrager uniek maakt. Bedenk wat jij belangrijk vindt met een babydrager; is dat het gemak van eenvoudig gebruik of vind jij het vooral belangrijk dat een babydrager er mooi uit ziet en comfort aan je kindje biedt? In het ruime assortiment met Cybex babydragers op Babypark.nl vind je vast wat je zoekt. Kom je er niet helemaal uit? Stel je vraag via 0488 488 888, dan zullen wij je vraag telefonisch of via WhatsApp zo snel mogelijk beantwoorden.

Babydrager van Cybex online bestellen

Via deze pagina kun je alle Cybex babydragers uit ons assortiment online bestellen. Als de babydrager op voorraad is en je bestelt op een werkdag voor 20 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog door ons verzonden. Via de filters aan de zijkant van deze pagina kun je je selectie verfijnen waardoor je eenvoudig de draagzak vindt die bij jouw wensen past. Wil je een draagzak liever uitproberen in de winkel voordat je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. We raden je aan om je kindje mee te nemen zodat je kunt testen of jij en je kindje een Cybex babydrager prettig in gebruik vinden.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Scuderia Ferrari Draagzak is niet alleen praktisch en comfortabel in gebruik, deze bijzondere Ferrari uitvoering van de draagzak scoort ook veel punten op het gebied van design.
 • Quick view

  Cybex Maira Click Draagzak

  De Cybex Maira Click Draagzak is praktisch, veilig en comfortabel. De draagzak is eenvoudig in gebruik en geschikt tot 15 kg. Dankzij de veiligheidsbescherming kan de draagzak nooit zomaar open klikken.
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  259,95
 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  Normale prijs: 199,95

  Special Price 189,95

 • Quick view

  Cybex Beyla Twist Draagzak

  De Cybex Beyla Twist Draagzak is multifunctioneel en biedt je kindje in vier posities goede ondersteuning dankzij een verstelbare zitring. De schouderbanden kunnen parallel en gekruist gebruikt worden.
 • Quick view

  Cybex Yema Click Draagzak

  De Cybex Yema Click Draagzak werkt met behulp van een eenvoudig klikmechanisme zodat je je kindje heel makkelijk in de draagzak kunt bevestigen. De draagzak voelt bijzonder zacht en comfortabel aan.

  Normale prijs: 199,95

  Special Price 188,38

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak

  De Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  289,95
 • Quick view

  Cybex Maira Tie Draagzak

  De Cybex Maira Tie Draagzak is geschikt voor kinderen tot 15 kg en draagt zeer comfortabel dankzij de schouderbanden die gestrikt worden. Je kindje zit in een natuurlijke M-positie en wordt goed ondersteund.

  139,95

  119,04

8 Resultaten