Bladvergroters

Met een bladvergroter creëer je heel makkelijk extra werkruimte op de commode. De bladvergroter zorgt ervoor dat je je kindje recht voor je neer kunt leggen. Ideaal tijdens het verschonen! Bladvergroters zijn niet universeel. Dat betekent dat iedere babykamer zijn eigen bladvergroter heeft.

Lees meer...

Bladvergroter voor je commode online bestellen

Een bladvergroter voor je commode is heel eenvoudig online te bestellen. Op deze pagina vind je ons actuele overzicht bladvergroters. Voor bijna alle babykamers is een bijbehorende bladvergroter verkrijgbaar.

Lees minder...
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Grijs

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  116,-

  104,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Bladvergroter Oldwood

  Handige uitbreidingsextensie voor de Brent Commode. De Brent bladvergroter biedt je extra ruimte om je baby te verschonen en houdt een waskussen keurig op zijn plaats.

  49,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Bladvergroter Wit Mat

  Kidsmill Long Island Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Long Island. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  58,-

  52,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Bladvergroter Wit

  De Basicline Vittoria Bladvergroter Wit geschikt voor de Vittoria commode. Met de bladvergroter wordt de werkruimte een stuk groter waardoor het zelfs mogelijk is om je kindje in de lengte voor je neer te leggen.

  66,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Bladvergroter Wit

  Met deze bladvergroter voor de commode van Chateau creëer je een aanzienlijk oppervlak om je baby te verschonen.

  49,-

  44,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit

  Met deze handige Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Vienna Wit bladvergroter

  Bladvergroter van de babykamer Vienna.

  68,-

  51,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Louise de Philippe Bladvergroter Wit is bestemd voor de commode van de babykamer Louise de Philippe. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  80,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Newport 2 Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Newport Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  69,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Bladvergroter Wit

  Kidsmill La Première Bladvergroter Wit is bestemd voor de commode van de babykamer La Première. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  70,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Bladvergroter Wit Hoogglans / Naturel is bestemd voor de commode van de babykamer Sixties. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Bretagne Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Bretagne Commode Blank groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.
  67,-
 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Mat

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill MDF III Bladvergroter Jersey Wit

  Bladvergroter met opstaande rand voor de Jersey commode C4. Gemaakt van MDF / spaanplaat en makkelijk te bevestigen.

  65,-

  59,-

 • Quick view

  Europe Baby Briljant Bladvergroter Wit Hoogglans

  De Briljant Wit Hoogglans Bladvergroter is bestemd voor de commode van de babykamer Briljant. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  69,-

  62,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit

  De Europe Baby Atlantic Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Atlantic Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand van de bladvergroter blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  85,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Bladvergroter Wit

  Met deze Kidsmill Royal Bladvergroter maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de commode van babykamer Royal en is gemaakt van hoogwaardig MDF.

  64,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Bright Bladvergroter Wit Hoogglans

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Bright Wit commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit

  Kidsmill Alaska Hoogglans Bladvergroter Wit is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Hoogglans. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  36,-

  32,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Bladvergroter Wit

  Deze handige bladvergroter is geschikt voor de Kidsmill Bateau Commode Wit. Hiermee vergroot jij in een handomdraai de oppervlakte van de commode en heb je extra ruimte om je kindje te verschonen.

  80,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Bladvergroter Wit

  De Kidsmill Pure Bladvergroter Wit maakt het werkoppervlak van de Pure Oak of White Commode groter, ideaal om je kindje te verschonen! Dankzij de opstaande rand blijft het aankleedkussen perfect liggen.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Jelle Bladvergroter Groot Mix

  Handige bladvergroter uit de serie Jelle Mix.

  89,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Romance Bladvergroter

  Kidsmill Romance Bladvergroter is bestemd voor de commode van de babykamer Romance. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  73,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat

  Kidsmill Alaska Bladvergroter Wit Mat is bestemd voor de commode van de babykamer Alaska Wit Mat. Met de bladvergroter creëer je extra ruimte om je kindje te verschonen of te wassen.

  33,-

  30,-

53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3