Babypark, Commode

Ruimte besparende commode van Jamak

 

Jamak commodes zijn ideaal
Als je een kindje krijgt dan is er heel veel dat je aan moet schaffen. Al deze arikelen nemen helaas wel heel veel ruimte in beslag. Ruimte die je misschien helemaal niet hebt. Het is dan een idee om een Jamak commode te kopen. Deze commode kun je namelijk gewoon aan de wand bevestigen en in- en uitklappen. Dat scheelt je echt heel veel ruimte. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze in de badkamer te bevestigen. Zo kun je je kindje meteen aankleden als hij of zij uit bad komt.

Lees meer...

 

Babypark denkt met je mee
Ook als je niet zoveel ruimte in huis hebt, kun je bij Babypark artikelen kopen waar je iets aan hebt. Zo vind je in de online shop bijvoorbeeld diverse commodes van Jamak. Deze handige commodes kun je overal in huis bevestigen, zodat je zelf kunt bepalen waar je je baby het liefste verschoond en aankleed. Is je budget niet al te groot, dan kun je er voor kiezen om een commode van Jamak in de aanbieding te kopen. Babypark denkt met je mee.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  byBo Wandcommode Naturel Gelakt Incl. Kussen Ecru

  Deze byBo Wandcommode Naturel Gelakt Incl. Kussen Ecru is prachtig vormgegeven. De opklapbare wandcommode is gemaakt van beukenhout. Doordat je deze commode kunt inklappen, is deze ook ideaal te plaatsen in kleinere ruimtes.

  539,-
 • Quick view

  byBo Metalen Wandcommode Pippi Wit

  Deze prachtig vormgegeven opklapbare wandcommode is gemaakt van gepoederd plaatstaal.
  349,50
 • Quick view

  byBo Wandcommode Wit Gelakt Incl. Kussen Ecru

  Deze byBo Wandcommode Wit Gelakt Incl. Kussen Ecru is prachtig vormgegeven. De opklapbare wandcommode is gemaakt van beukenhout. Doordat je deze commode kunt inklappen, is deze ook ideaal te plaatsen in kleinere ruimtes.

  589,-
3 Resultaten
Trustpilot