Babypark, Commode

Snuz commodes

Maak de babykamer compleet met een mooie en praktische commode van Snuz. Een commode van Snuz heeft vaak meerdere, ruime laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Veel Snuz commodes zijn uitgevoerd in neutrale tinten die overal mee te combineren zijn. Heb je de commode niet meer nodig voor je kindje, dan kan deze ook dienst doen als ladekastje of dressoir.

Lees meer...

Bijzondere details van een Snuz commode

Een Snuz commode is vaak van goede materialen gemaakt, zoals van beukenhout. Elke Snuz commode heeft een bijzondere vormgeving. Soms kun je bepaalde details zelf kiezen, zoals de kleur van de poten onder de commode en de knopen aan de laden. Misschien houd je van een commode op onopvallende, witte poten. Maar misschien vind je het juist mooi om voor poten in een opvallende kleur, zoals zwart, te kiezen? Kijk snel verder op deze pagina voor de mogelijkheden.

Over Snuz

Snuz is een toonaangevend merk van baby- en kinderproducten. Naast Snuz commodes verkopen wij onder andere ledikantjes, matrassen en slaapzakken van Snuz. Inmiddels hebben de ontwerpers van Snuz de prestigieuze Queens Award for Innovation in de wacht gesleept voor hun innovatieve designs. Innovatie is ook een belangrijk speerpunt van de ontwerpers van Snuz, evenals stijl en kwaliteit. Een bekend innovatief ontwerp van Snuz is de co-sleeper. Dit babybedje schuif je tegen je eigen bed, zodat je op een veilige manier samen met je kindje kunt slapen. Een Snuz co-sleeper is vaak op meerdere manieren te gebruiken. Meestal is deze ook gewoon als los ledikantje te gebruiken, als draagwieg of als schommelwieg. Een Snuz co-sleeper is dus heel praktisch. Je past deze op elk moment weer aan de wensen van jou en je kindje aan. Jouw gewenste commode van Snuz en eventuele andere producten van Snuz bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    SnuzKot Skandi Commode

    De SnuzKot Skandi Commode is een opvallende verschijning voor in de babykamer. De Skandi commode is multifunctioneel en gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je jarenlang plezier van de commode hebt.
    499,-
1 Resultaten