Babypark, Commode

Stokke commodes

 

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooie en handige Stokke commode. Stokke commodes hebben een mooi, scandinavisch design. De kleuren van Stokke commodes zijn meestal neutraal, zodat je de commode gemakkelijk met je interieur combineert. Meestal kun je kiezen uit meerdere kleuren.

 

Lees meer...

Stokke commode met ladekast

De Stokke commode van de Stokke Home-serie is eigenlijk een commodeblad dat je kunt vastmaken aan een Stokke ladekast. Zo heb je een complete Stokke commode. Je kunt er ook voor kiezen om de Stokke commode op een tafel vast te maken. Het ladekastje zet je dan bijvoorbeeld naast de commode neer. Je kiest zelf in welke richting je het commodeblad op de ladekast of de tafel plaatst. Je kindje ligt recht of dwars voor je. Het is maar net wat je zelf prettig vindt. De Stokke ladekast staat op pootjes. Dit heeft als voordeel dat je je voeten onder de commode kunt neerzetten. Op die manier kun je dichter bij je kindje komen. Een Stokke commode en ladekast uit de Home-serie zijn goed te combineren met andere items uit de Stokke Home-serie. Een Stokke ladekast is net zo breed als eem Stokke Home bed. De Stokke commode en ladekast zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

 

Geruisloos sluiten van deuren en lades

De lades en deuren van Stokke commodes zijn meestal heel geruisloos te sluiten. Dat is heel fijn als je kindje al ligt te slapen, terwijl jij nog even wat uit de commode van Stokke wilt pakken. Je kindje wordt dan niet zo snel wakker van het geluid. Stokke commodes bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Home™ Commode White

  De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk met één klik worden bevestigd op de Stokke® Home™ ladekast, het bed of de wiegstandaard. Het bijpassende verschoonkussen en de afneembare opbergbak worden meegeleverd.
  199,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  399,-
2 Resultaten