Stokke

Stokke commodes

Maak de babykamer compleet met een handige en mooie Stokke commode. Stokke commodes zijn gemaakt in een fraai Scandinavisch design. De kleuren van Stokke commodes zijn meestal neutraal, zodat je de commode gemakkelijk met je interieur combineert. Meestal kun je kiezen uit meerdere kleuren.

Lees meer...

Een Stokke commode met veel mogelijkheden

De Stokke commode van de Stokke Home-serie is eigenlijk een commodeblad dat je kunt vastmaken aan een Stokke ladekast. Zo heb je een complete commode van Stokke. Je kunt er ook voor kiezen om de Stokke commode aan een tafel vast te maken. Het ladekastje zet je dan bijvoorbeeld naast de commode neer. Je kiest zelf in welke richting je het commodeblad op de ladekast of op de tafel plaatst. Je kindje ligt recht of dwars voor je. Het is maar net wat je zelf prettig vindt. De Stokke ladekast staat op pootjes. Dit heeft als voordeel dat je je voeten onder de commode kunt neerzetten. Op die manier kun je dichter bij je kindje komen. Een Stokke commode en ladekast uit de Home-serie zijn goed te combineren met andere items uit de Stokke Home-serie. Een Stokke ladekast is net zo breed als eem Stokke Home bed. De Stokke commode en ladekast zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Geruisloos sluiten van deuren en lades

Over Stokke

Stokke is een Scandinavisch merk van kindermeubels, kinderwagens en andere producten voor de allerkleinsten. Een echte klassieker is de Tripp Trapp stoel. Deze stoel is voor iedereen passend te maken, zowel voor baby’s als voor oudere kinderen en volwassenen. Telkens weer verstel je de stoel. Het handige van een Tripp Trapp stoel is dat jonge kinderen altijd aan tafel kunnen zitten. Jouw gewenste commode van Stokke en andere producten van Stokke bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je bij Babypark nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Home™ Ladekast

  De Stokke® Home™ Ladekast maakt deel uit van de Stokke® Home™ serie. De Stokke® Home™ Commode kan gemakkelijk op deze ladekast bevestigd worden. De drie ruime, zacht sluitende lades bieden veel opbergruimte.
  399,-
 • Quick view

  Stokke® Home™ Changer White

  De Stokke® Home™ Changer White kan gemakkelijk met één klik worden bevestigd op de Stokke® Home™ ladekast, het bed of de wiegstandaard. Het bijpassende verschoonkussen en de afneembare opbergbak worden meegeleverd.
  199,-
2 Resultaten
Trustpilot