Bébé-Jou dekens

Een deken van Bébé-Jou geeft je kindje een groot comfort. De meeste Bébé-Jou dekens zijn gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal voelt lekker zacht aan voor je kindje. Meestal is een deken van Bébé-Jou prima uit te wassen in de wasmachine. Onze Bébé-Jou dekens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Een Bébé-Jou deken als decoratie

Een Bébé-Jou ledikantdeken is niet alleen te gebruiken in het ledikantje van je kindje. Ook in een box of kinderwagen geeft een Bébé-Jou ledikantdeken je kindje warmte en geborgenheid. Het is ook leuk om een deken van Bébé-Jou als decoratie te gebruiken. Leg de Bébé-Jou deken bijvoorbeeld als een plaid over het voeteinde van een bed of over de leuning van een bank. Ook nadat een Bébé-Jou deken voor je kindje te klein geworden is, komt deze dus goed van pas.

Over Bébé-Jou

Bébé-Jou producten zijn van goede kwaliteit en prettig in gebruik. Wij bieden alle producten die je nodig hebt om je kindje op een comfortabele manier in bad te doen. Dankzij onze complete Bébé-Jou badsets, hydrofiele doeken en waskussens en andere verzorgingsproducten is het badderen voor je kindje een aangename ervaring. Met het eenvoudige ‘click’-systeem van Bébé-Jou klik je het bad eenvoudig vast aan de badstandaard. Zo staat het badje heel stabiel. Sommige Bébé-Jou badjes bevatten een thermometer, zodat je precies weet wanneer het badwater op temperatuur is. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Bébé-Jou te bekijken. Bébé-Jou dekens en andere producten van Bébé-Jou bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Wiegdeken Paper Planes

  Met de Bebe-Jou Wiegdeken Paper Planes kan je kindje comfortabel slapen. De deken heeft een trendy ontwerp en voelt zacht aan. Je kan de deken ook als decoratie in de slaap- en woonkamer gebruiken.
  29,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ledikantdeken Paper Planes

  Met de Bebe-Jou Ledikantdeken Paper Planes kan je kindje comfortabel slapen. De deken heeft een trendy ontwerp en voelt zacht aan. Je kan de deken ook als decoratie in de slaap- en woonkamer gebruiken.
  47,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Wiegdeken Swan

  Met de Bebe-Jou Wiegdeken Swan kan je kindje comfortabel slapen. De deken heeft een trendy ontwerp en voelt zacht aan. Je kan de deken ook als decoratie in de slaap- en woonkamer gebruiken.
  29,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ledikantdeken Swan

  Met de Bebe-Jou Ledikantdeken Swan kan je kindje comfortabel slapen. De deken heeft een trendy ontwerp en voelt zacht aan. Je kan de deken ook als decoratie in de slaap- en woonkamer gebruiken.
  47,99
4 Resultaten
Trustpilot