Cam Cam dekens

 

Geef je kindje een comfortabele Cam Cam deken in zachte, rustgevende tinten. Meestal verkopen wij Cam Cam dekens van verschillende afmetingen. Sommige Cam Cam dekens zijn bedoeld voor een wieg of ledikant, andere voor een normaal eenpersoonsbed.

 

Over Cam Cam

Het Deense merk Cam Cam is geïnspireerd door de Franse, Japanse en Scandinavische cultuur.  Het design is heel minimalistisch. Cam Cam gebruikt veel effen stofjes of stofjes met een heel eenvoudig patroontje. De kleuren en de stofjes zijn overigens wel met grote zorg uitgekozen. Al met al stralen Cam Cam producten veel rust uit, wat heel fijn is voor je kindje.

 

Lees meer...

Cam Cam dekens als decoratie

Een Cam Cam deken is ook leuk als decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer. De dekens zien er zó leuk uit dat deze prima passen bij hedendaagse wooninterieurs. Sommige Cam Cam dekens zijn ook heerlijk om op de bank te gebruiken, bijvoorbeeld als je het koud hebt. Cam Cam dekens zijn dus ideaal in allerlei situaties.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Deken 100 x 100 cm

  Onder de Cam Cam Deken 100 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer of als deken in de kinderwagen.
  48,-
 • Quick view

  Cam Cam Deken Sashiko Blush 100 x 100 cm

  Deze Cam Cam Deken Sashiko Blush 100 x 100 cm voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. Gebruik de deken bijvoorbeeld als boxkleed, speelkleed of als wiegdeken.

  57,-

  39,90

 • Quick view

  Cam Cam Deken Luca 100 x 100 cm

  Deze Cam Cam Deken voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. Gebruik de deken bijvoorbeeld als boxkleed of speelkleed.

  57,-

  39,90

 • Quick view

  Cam Cam Wave Signature Ledikantdeken 140 x 200 cm

  De Cam Cam Wave Signature Ledikantdeken 140 x 200 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  125,-
 • Quick view

  Cam Cam Signature Ledikantdeken Mustard 140 x 200 cm

  De Cam Cam Signature Ledikantdeken Mustard 140 x 200 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  125,-
 • Quick view

  Cam Cam Signature Ledikantdeken Mustard

  De Cam Cam Signature Ledikantdeken Mustard is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  85,-
 • Quick view

  Cam Cam Signature Ledikantdeken 120 x 120 cm

  De Cam Cam Signature Ledikantdeken 120 x 120 cm is een deken gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  85,-
7 Resultaten