Elodie Details dekens

Maak het bedje van je kindje compleet met een Elodie Details deken. Sommige Elodie Details dekens voor een baby zijn effen, terwijl andere bedrukt zijn met hippe en stijlvolle dessins. In de productbeschrijvingen bij de dekens vind je informatie terug over de afmetingen. Zoek op deze pagina de Elodie Details deken uit die bij het bedje van je kindje past en mooi matcht bij de inrichting!

Lees meer...

Een Elodie Details baby deken van katoen

Vrijwel elke Elodie Details baby deken is gemaakt van 100 procent katoen. Dit materiaal voelt lekker zacht aan voor je kindje. Dit materiaal laat ook goed lucht door, waardoor de luchtcirculatie optimaal is. Een Elodie Detials baby deken van katoen is meestal goed bestand tegen een beurt in de wasmachine.

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds label van onder meer textielproducten voor de allerkleinsten. De oprichter van het label is Linda Sätterström, moeder van dochtertje Elodie. Ze richtte Elodie Details op in 2005, vrij snel na de geboorte van haar dochtertje. Sätterström wilde alledaagse babyproducten maken die tegelijkertijd ook hoogwaardige modeaccessoires zijn. Daarbij had ze veel aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid. Het was de bedoeling dat elk product lang mee kon gaan. Hiermee wilde Sätterström duurzaamheid aanmoedigen. Inmiddels is het assortiment van Elodie Details nog verder uitgebreid. De producten worden over de hele wereld verkocht, in maar liefst 45 landen op vijf continenten. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Elodie Details dekens voor je baby! Je kunt je bestelling online doen via onze webshop. Je profiteert dan van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order vandaag nog vóór 20.00 uur, dan krijg jij de bestelde dekentjes meestal morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Cellular Deken

  Onder de Elodie Details Cellular Deken zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  25,90

  19,90

 • Quick view

  Elodie Details Monogram Deken 75 x 100 cm

  Onder de Elodie Details Monogram Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Soft Deken 75 x 100 cm

  Onder de Elodie Details Kindness Cat Soft Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  34,90
3 Resultaten
Trustpilot