Mooie kwaliteitsvolle Elodie Details dekentje kopen

Met deze Elodie Details dekentjes is koud hebben verleden tijd. Dek vannaf nu je kindje toe met een ELodie Details deken.

 

Lees meer...
Mooie en stijlvolle dekentjes

Elodie Details dekens zijn gemaakt van een kwaliteitsvolle stof en voelen daardoor heerlijk zacht aan tegen de huid van je kind. Ook houden ze de warmte tegen en zorgen er dus voor dat je kleine nooit meer koud zal lijden met dit dekentje.

 

Gewoon prachtig

Onze aanbieding Elodie Details dekens is heel groot. Voor iedere stijl is er dus wel een gepast dekentje te vinden zodat je kleintje geen koud met hoeft te lijden tijdens het slapen. De Elodie Details dekentjes worden mooi geplooid en met een leuk lint in een strikje erom geleverd.

Koop dus snel je Elodie Details dekentje. Dit kan hier bij ons online bij Babypark. Ook leuk om cadeau te geven.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Sweet Date Soft Deken 75 x 100 cm

  Onder de Elodie Details Sweet Date Soft Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Kindness Cat Soft Deken 75 x 100 cm

  Onder de Elodie Details Kindness Cat Soft Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Monogram Deken 75 x 100 cm

  Onder de Elodie Details Monogram Deken 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  34,90
 • Quick view

  Elodie Details Cellular Deken

  Onder de Elodie Details Cellular Deken zal je kindje heerlijk slapen. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.

  25,90

  19,90

4 Resultaten
Trustpilot