5 Resultaten
 • Quick view Laessig Little Chums Knitted Wiegdeken

  Laessig Little Chums Knitted Wiegdeken

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Laessig Little Star Knitted Wiegdeken

  Laessig Little Star Knitted Wiegdeken

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Laessig Stripes Knitted Wiegdeken

  Laessig Organic Glama Lama Wiegdeken

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Laessig Lela Knitted Wiegdeken

  Laessig Lela Knitted Wiegdeken

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Laessig Stripes Knitted Wiegdeken

  Laessig Little Water Wiegdeken

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
5 Resultaten

Laessig dekens

 

Wat niet mag ontbreken op je babyuitzetlijstje is een deken. Je kunt met een deken zoveel kanten op; je kan het gebruiken als wikkeldeken of als een speelkleed op een harde ondergrond. En heeft je kindje een vieze luier, dan kun je een deken ook gebruiken als ondergrond om hem of haar te verschonen. Bij Babypark vind je diverse dekens in allerlei maten en kleuren.

 

Vrolijke Laessig dekens

Laessig dekens zijn gemaakt van 100% geweven katoen, voelen super zacht aan en zijn dus ideaal voor de gevoelige huid van je kindje. Het leuke aan een Laessig deken is dat je beide kanten kunt gebruiken. Elke kant heeft zijn eigen kleuren en patronen, je kunt dus fijn afwisselen! De Laessig deken kan gewassen worden op 30°C.

 

Over Laessig

Laessig is een Duits merk en betekent ‘casual’, geïnspireerd op streetstyle en de mode op de catwalks. Het motto van dit merk is ‘leven met bezieling en stijl’. De collectie van Laessig is verkrijgbaar bij Babypark en bestaat uit diverse producten zoals Laessig drink- en eetgerei, Laessig opbergmanden, Laessig verzorgingstassen en Laessig slabbetjes. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.