5 Resultaten
 • Quick view

  Noppies Filled Deken

  Deze Noppies Filled Deken voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. De deken is te gebruiken voor in het bedje, maar ook voor in de box, kinderwagen of als speelkleed. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,99

  34,99

 • Quick view

  Noppies Fancy Dot Teddy Deken

  Deze praktische en stijlvolle Noppies Fancy Dot Teddy Deken voelt heerlijk zacht, warm en comfortabel aan. Te gebruiken in het bedje, maar ook in de box of de kinderwagen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,99

  44,99

 • Quick view

  Noppies Melange Knit Deken

  Deze stijlvolle Noppies Melange Knit Deken voelt heerlijk zacht, warm en zeer comfortabel aan. De zachte deken is te gebruiken voor in het bedje van je kindje, maar ook voor in de box of de kinderwagen.

  49,99

  39,99

 • Quick view

  Noppies Blooming Clover Deken

  Deze Noppies Blooming Clover Deken voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De deken is te gebruiken voor in het bedje, maar ook voor in de box, kinderwagen of als speelkleed. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,99

  34,99

 • Quick view

  Noppies Fantasy Fleece Deken

  Deze stijlvolle Noppies Fantasy Fleece Deken voelt heerlijk zacht, warm en zeer comfortabel aan. De zachte deken is te gebruiken voor in het bedje van je kindje, maar ook voor in de box of de kinderwagen.

  59,99

  44,99

5 Resultaten
Trustpilot