Roommate dekens

Roommate dekens geven voldoende warmte en comfort. Meestal zijn deze gemaakt van organisch katoen en zijn deze gevuld met polyester fiber. Roommate dekens zien er ook heel stijlvol uit. Sommige Roommate dekens zijn doorgestikt, wat zorgt voor een prachtig quilt effect. De meeste Roommate dekens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt dus zelf kiezen welke tint je het beste bij de slaapkamer vindt passen.

Lees meer...

Meer doen met een Roommate deken

Gebruik je een Roommate deken niet meer? Dan staat deze ook heel leuk als decoratie in je huis. Een Roommate deken staat heel mooi als plaid over de leuning van een bank of over een ladder. Juist vanwege de mooie vormgeving zijn dekens van Roommate heel stijlvol als decoratie.

Over Roommate

Naast dekens van Roommate, tref je op onze webshop ook allerlei andere artikelen van Roommate aan. De kleuren zijn hip, vrolijk én sfeervol. Onze collectie van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk Roommate tipitentje voor je kindje. Sterretjes en maantjes als kussens, dat is wel heel leuk bedacht! Andere kussen zijn echte ‘roommates’ voor je kindje, zoals de kussens in de vorm van een hond. Deze kussens zijn net knuffels. Ook de Roommate lampen zien er heel mooi uit. De ontwerpers verplaatsten zich in de wereld van het kind en ontwierpen lampen in de vorm van een huis of een wolk. Sommige kapstokken van Roommate hebben een soortgelijk design. Roommate dekens en andere items van Roommate zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meteen op de post. Jij ontvangt deze dan in de meeste gevallen al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Quilted Deken Sea Green

  Met dit Roommate Quilted Deken Sea Green kan je kindje zich uren vermaken! De mooie deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan ook als speelkleed gebruikt worden.
  114,-
 • Quick view

  Roommate Quilted Deken White

  Met dit Roommate Quilted Deken White kan je kindje zich uren vermaken! De mooie deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Het kleed kan ook als speelkleed gebruikt worden.
  114,-
2 Resultaten