Ubbi dekens

In het assortiment van Ubbi vind je erg leuke dekens voor je kindje. En een goed dekentje kan natuurlijk niet missen voor je kindje. Het Ubbi dekentje is heerlijk voor thuis maar het Ubbi dekentje is ook handig en makkelijk voor onderweg. Bekijk het hele aanbod van Ubbi gemakkelijk op Babypark.nl en vind het dekentje dat bij je kindje past. Je shopt bij Babypark zowel online als in onze megastores met de laagste prijsgarantie.

Lees meer...

Ubbi dekens met een leuk printje

De Ubbi dekentjes hebben een erg leuk en vrolijk design. De Ubbi dekentjes zijn compact en hebben een dieren vorm. Dit is natuurlijk extra leuk voor je kindje. Doordat het Ubbi dekentje zo compact is is het dus erg makkelijk om het Ubbi dekentje overal mee naartoe te nemen. Zo hoeft je kindje eigenlijk nooit zijn of haar Ubbi dekentje te missen. Wanneer het dekentje ingevouwen is heeft je kindje een vrolijk knuffeldiertje om mee te spelen en knuffelen, ideaal!

Comfort van de Ubbi dekens

De Ubbi dekentjes zijn gemaakt van katoen. Door dit juiste materiaal is de kwaliteit dan ook erg goed. Het materiaal van het Ubbi dekentje voelt dan ook extra zacht aan op de huid van je kindje wanneer je kindje onder het Ubbi dekentje ligt. Dit is extra fijn omdat de huid van je kindje nog erg gevoelig is. De stof van het Ubbi dekentje is dan ook zacht, ademend en licht van gewicht. Ook zijn de Ubbi dekentjes erg leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld als kraamcadeau. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ubbi Blanket Buddies

    De Ubbi Blanket Buddies is een echte musthave voor je kleintje om mee te gaan slapen, spelen of voor onderweg!
    29,95
1 Resultaten