Beste traphekjes

Wat het beste traphekje is, is voor iedereen natuurlijk anders omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Waar de een vooral een hekje wilt dat bestand is tegen intensief gebruik, zo vindt weer een ander het misschien belangrijk dat het hekje zo min mogelijk in het zicht is binnen het interieur. Bij Babypark hebben we voor jouw wensen het beste traphekje. Wij hebben namelijk een vergelijkingsoptie in onze webshop ingebouwd waarmee je verschillende hekjes onderling kunt vergelijken in een duidelijke overzichtstabel. Kies eenvoudig de beste traphekjes die je op het oog hebt door rechtsboven op de afbeelding het ‘vergelijken’ vakje aan te vinken. Op die manier voeg je ze toe aan de tabel waarin je snel kunt zien op welke punten de hekjes van elkaar verschillen. De prijs vergelijken met andere winkels is sowieso niet nodig want dat doet ons team van prijsmeters al. Zij gaan andere babywinkels af om na te gaan of Babypark nog altijd de scherpste prijzen hanteert en die zo nodig aan te passen. Wij bieden dan ook een laagsteprijsgarantie op ons hele assortiment.

Lees meer...

Beste traphek assortiment

In ons assortiment hebben we verschillende type hekjes zoals schroefhekjes die de beste veiligheid bieden bij intensief gebruik Dat komt mede omdat die nu eenmaal stevig vastgezet kan worden en van stevig materiaal gemaakt is. Dat kan ook met een rolhekje maar het hekje zelf is natuurlijk van stof en daardoor iets minder veilig. Wij raden je dan ook aan om het 15 cm vanaf de eerste traptrede te plaatsen wanneer je het boven de trap wilt plaatsen. Het hekje geeft natuurlijk een beetje mee en zo voorkom je dat jouw kindje alsnog er onderdoor valt. Het voordeel van een rolhekje is dat het opgerold bijzonder weinig invloed heeft op het interieur en een brede doorgang weer mogelijk maakt. Ideaal dus voor bij opa en oma die na het vertrek van de kleinkinderen weer naar de oude situatie willen terugkeren. Met een klemhek kun je zonder te boren een hekje plaatsen. Dus ook ideaal om mee te nemen naar een vakantiehuisje bijvoorbeeld. Wil je een bepaald gedeelte afsluiten met een hek dan kan dat met een systeemhek.

Bestellen beste traphek

Heb je een keuze kunnen maken uit de beste traphekjes dan kun je het hekje eenvoudig bestellen via onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Het wordt gratis bezorgd wanneer de bestelling 20 euro of meer bedraagt. Je kunt ook altijd langskomen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Beste uit de test
  Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  79,99
 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje Natural

  Het Kidsriver Felix II Traphekje Natural is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  38,-

  34,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.
  44,99
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  89,-
7 Resultaten
Trustpilot