Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Beste traphekjes

Wat het beste traphekje is, is voor iedereen natuurlijk anders omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Waar de een vooral een hekje wilt dat bestand is tegen intensief gebruik, zo vindt weer een ander het misschien belangrijk dat het hekje zo min mogelijk in het zicht is binnen het interieur. Bij Babypark hebben we voor jouw wensen het beste traphekje. Wij hebben namelijk een vergelijkingsoptie in onze webshop ingebouwd waarmee je verschillende hekjes onderling kunt vergelijken in een duidelijke overzichtstabel. Kies eenvoudig de beste traphekjes die je op het oog hebt door rechtsboven op de afbeelding het ‘vergelijken’ vakje aan te vinken. Op die manier voeg je ze toe aan de tabel waarin je snel kunt zien op welke punten de hekjes van elkaar verschillen. De prijs vergelijken met andere winkels is sowieso niet nodig want dat doet ons team van prijsmeters al. Zij gaan andere babywinkels af om na te gaan of Babypark nog altijd de scherpste prijzen hanteert en die zo nodig aan te passen. Wij bieden dan ook een laagsteprijsgarantie op ons hele assortiment.

Lees meer...

Beste traphek assortiment

In ons assortiment hebben we verschillende type hekjes zoals schroefhekjes die de beste veiligheid bieden bij intensief gebruik Dat komt mede omdat die nu eenmaal stevig vastgezet kan worden en van stevig materiaal gemaakt is. Dat kan ook met een rolhekje maar het hekje zelf is natuurlijk van stof en daardoor iets minder veilig. Wij raden je dan ook aan om het 15 cm vanaf de eerste traptrede te plaatsen wanneer je het boven de trap wilt plaatsen. Het hekje geeft natuurlijk een beetje mee en zo voorkom je dat jouw kindje alsnog er onderdoor valt. Het voordeel van een rolhekje is dat het opgerold bijzonder weinig invloed heeft op het interieur en een brede doorgang weer mogelijk maakt. Ideaal dus voor bij opa en oma die na het vertrek van de kleinkinderen weer naar de oude situatie willen terugkeren. Met een klemhek kun je zonder te boren een hekje plaatsen. Dus ook ideaal om mee te nemen naar een vakantiehuisje bijvoorbeeld. Wil je een bepaald gedeelte afsluiten met een hek dan kan dat met een systeemhek.

Bestellen beste traphek

Heb je een keuze kunnen maken uit de beste traphekjes dan kun je het hekje eenvoudig bestellen via onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Het wordt gratis bezorgd wanneer de bestelling 20 euro of meer bedraagt. Je kunt ook altijd langskomen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal traphekjes
Filteren

6 producten

Populariteit
 • fenss Safetydoor Traphekje
  69,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Luca Traphekje
  49,99 Adviesprijs 0,-
 • Puck Traphekje
  27,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Felix II Traphekje
  29,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsriver Felix Traphekje
  34,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader