Meegeleverde bodemverhoger bij campingbedje

Wie op zoek is naar een campingbedje en dat wilt gebruiken voor zijn of haar baby, doet er verstandig aan een campingbedje met bodemverhoger te kopen. Zo kun je jouw kindje direct vanaf de geboorte al in het campingbedje plaatsen zonder daarvoor diep te hoeven bukken met de kans dat he tin je rug schiet of dat je jouw kindje uit jouw handen laat glijden. Is jouw kindje eenmaal groot genoeg om in het bedje te zetten dan kan de bodemverhoger van het campingbedje er weer eenvoudig uit worden gehaald. Jouw campingbedje met bodemverhoger bestel je uiteraard snel, veilig en voordelig via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment campingbedje met bodemverhoger

Bij Babypark hebben we verschillende campingbedjes die met bodemverhoger worden geleverd. Zo hoef je niet zelf nog op zoek te gaan naar een passende bodemverhoger. De camping bedjes zijn vaak ook te gebruiken als box zodat je meteen jouw eigen speelplek mee kunt nemen op vakantie of op visite. Dit soort campingbedjes zijn thuis ook praktisch wanneer je over een buitenruimte beschikt waar je een speelplekje wilt creëren voor jouw kleintje. Doordat veel bedjes met gaas zijn uitgevoerd, is het in de zomer niet te heet binnen het campingbedje en kan de warmte goed weg. We hebben ook verschillende accessoires beschikbaar voor onze campingbedjes. Vooral wanneer je voor het type campingbed gaat dat de afmetingen van een ledikant heeft, is er veel mogelijk. Je kunt dan uiteraard veel accessoires die geschikt zijn voor een ledikant gebruiken met jouw campingbedje.

Campingbedje met bodemverhoger bestellen

Bestel jouw campingbedje met bodemverhoger vandaag voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen versturen. Alle bestellingen van 20 euro of meer bezorgen wij bovendien gratis. Wil je het assortiment campingbedjes graag eens met eigen ogen komen bekijken voordat je tot aanschaf overgaat? Kom dan naar een van onze 10 megastores.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Sena™ Campingbedje Met Aankleedvlak Caviar

  Het Nuna Sena™ Campingbedje Met Aankleedvlak Caviar kan met één hand worden ingeklapt zonder dat je de verhoger hoeft te verwijderen. Verder wordt er een aankleedvlak meegeleverd waarop je je kindje kunt verschonen.
  299,-
 • Quick view

  Silver Cross Slumber 3-in-1 Campingbedje Carbon

  De Silver Cross Slumber 3-in-1 Campingbedje Carbon kan eenvoudig worden getransformeerd van wieg naar campingbed en speelplek. De wieg wordt met een matrasje geleverd waarop je kindje al vanaf de geboorte kan slapen.

  229,-

  212,97

 • Quick view

  Nuna Sena™ Aire Campingbedje

  Het Nuna Sena™ Aire Campingbedje heeft zijkanten, een bodem en een matras van ademend mesh materiaal. Het campingbedje wordt geleverd inclusief een reistas en een hoeslaken van organic cotton.
  329,-
 • Quick view

  Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger

  Het Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger is erg praktisch in gebruik en is eenvoudig in te vouwen. Dankzij de verhoger hoef je niet zo ver te bukken om je baby in het campingbedje te leggen. ✓Laagste Prijs Garantie
  129,99
 • Quick view

  Qute Q-Dream Campingbedje

  Het Qute Q-Dream Campingbedje heeft een handige, uitritsbare bodemverhoger voor kleine baby’s waardoor je niet zo diep hoef te bukken. Het campingbedje is ook voorzien van wieltjes en een kruipluik.

  Normale prijs: 84,95

  Special Price 79,95

 • Quick view

  Joie Kubbie Sleep Campingbedje Foggy Gray

  Het Joie Kubbie Sleep Campingbedje Foggy Gray heeft unieke eigenschappen zoals een zijkant die naar beneden gerold kan worden, een handige verhoger voor baby’s en een uitritsbare zijwand van mesh stof.
  119,99
6 Resultaten
Trustpilot