Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Meegeleverde bodemverhoger bij campingbedje

Wie op zoek is naar een campingbedje en dat wilt gebruiken voor zijn of haar baby, doet er verstandig aan een campingbedje met bodemverhoger te kopen. Zo kun je jouw kindje direct vanaf de geboorte al in het campingbedje plaatsen zonder daarvoor diep te hoeven bukken met de kans dat he tin je rug schiet of dat je jouw kindje uit jouw handen laat glijden. Is jouw kindje eenmaal groot genoeg om in het bedje te zetten dan kan de bodemverhoger van het campingbedje er weer eenvoudig uit worden gehaald. Jouw campingbedje met bodemverhoger bestel je uiteraard snel, veilig en voordelig via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment campingbedje met bodemverhoger

Bij Babypark hebben we verschillende campingbedjes die met bodemverhoger worden geleverd. Zo hoef je niet zelf nog op zoek te gaan naar een passende bodemverhoger. De camping bedjes zijn vaak ook te gebruiken als box zodat je meteen jouw eigen speelplek mee kunt nemen op vakantie of op visite. Dit soort campingbedjes zijn thuis ook praktisch wanneer je over een buitenruimte beschikt waar je een speelplekje wilt creëren voor jouw kleintje. Doordat veel bedjes met gaas zijn uitgevoerd, is het in de zomer niet te heet binnen het campingbedje en kan de warmte goed weg. We hebben ook verschillende accessoires beschikbaar voor onze campingbedjes. Vooral wanneer je voor het type campingbed gaat dat de afmetingen van een ledikant heeft, is er veel mogelijk. Je kunt dan uiteraard veel accessoires die geschikt zijn voor een ledikant gebruiken met jouw campingbedje.

Campingbedje met bodemverhoger bestellen

Bestel jouw campingbedje met bodemverhoger vandaag voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag kunnen versturen. Alle bestellingen van 20 euro of meer bezorgen wij bovendien gratis. Wil je het assortiment campingbedjes graag eens met eigen ogen komen bekijken voordat je tot aanschaf overgaat? Kom dan naar een van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Qute Q-Dream Campingbedje
    89,95 Adviesprijs 0,-
  • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
    269,29 Adviesprijs 0,-
  • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
    109,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader