Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Campingbedje verhoger

Wanneer je een campingbedje wilt dat een lange tijd is te gebruiken dan kun je gaan voor een campingbedje met verhoger. Door de verhoger te plaatsen kun je eenvoudig jouw baby in het campingbedje plaatsen en er weer uithalen. Zo hoef je niet telkens diep te bukken. Ook bij Babypark kun je terecht voor een verhoger in een campingbedje. Bekijk ons assortiment in onze overzichtelijke webshop. Al onze artikelen leveren we tegen de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment campingbedje verhoger

In ons assortiment hebben we campingbedjes die al met verhoger worden geleverd. Deze bedjes zijn niet alleen door de verhoger erg praktisch. Je kunt ze ook als box gebruiken zodat je meteen een speelplek hebt die je eenvoudig mee kunt nemen. Wanneer je het campingbedje invouwt dan blijft er een klein pakketje over dat door de handige transportwieltjes ook snel te verplaatsen is. Je vouwt en draait het bedje open in luttele seconden door het unieke draaisysteem. Het heeft ook een afritsbare zijkant die jouw kindje in staat stelt om zelf de box uit te kruipen. De lange zijden zijn gemaakt van gaas zodat er een goede luchtcirculatie plaatsvindt en warmte zich niet ophoopt. Het zorgt er ook voor dat er meer contact voor jouw kindje is met de buitenwereld. Een ideale alles in één oplossing dus die zoals gezegd tot een klein compact pakketje is op te vouwen. Zo is het eenvoudig op te bergen of mee te nemen op vakantie of visite.

Verhoger campingbedje bestellen

Bestel jouw campingbedje met verhoger voor 20:00 uur en we verzenden het nog dezelfde dag. Aangezien alle verzendingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer gratis worden verstuurd, betaal je voor een campingbedje met verhoger ook geen verzendkosten. Of kom eens langs in een van onze 10 megastores en ervaar zelf hoe eenvoudig het bedje is uit te vouwen en hoe eenvoudig de verhoger van het campingbedje te plaatsen is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Inclusief wieltjes
Kruipluik
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Qute Q-Dream Campingbedje
    89,95 Adviesprijs 0,-
  • Nuna Sena™ Aire Campingbedje
    269,29 Adviesprijs 0,-
  • Koelstra Travelsleeper T5 Campingbedje Met Verhoger
    109,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader