Deurhekje

Wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw kindje niet van de ene kamer naar de andere gaat kun je systeemhekken gebruiken als room-dividers. Zijn het smallere openingen zoals een deurpost dan kun je daar ook een deurhek voor gebruiken zoals een klemhekje of een rolhekje. Je vindt al deze type traphekjes in het assortiment van Babypark. Alle hekjes zijn van A-merken en zijn gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop.

Lees meer...

Oprolbaar deurhek

Bij Babypark kun je kiezen voor een deurhekje van stof van het merk Kidsriver. Je kunt dit deurhekje eenvoudig weer inrollen om de opening te sluiten. Wanneer je het inrolt dan is de gehele opening weer beschikbaar en merk je amper dat er een deurhekje staat. Dit maakt dit type hekje ook populair bij mensen die eigenlijk liever helemaal geen hekwerk in het interieur willen maar toch de veiligheid wensen van een dergelijk hekje. Door het strakke design ziet dit deurhekje er ook uitgerold niet verkeerd uit door het strakke design. Het is zo ontworpen dat alleen jij als ouder het kan openen. Het voldoet ook aan alle Europese veiligheidsnormen.

Deurhek bestellen

Het bestellen van een deurhekje gaat snel en eenvoudig. Door onze grote voorraden is het deurhek vaak ook direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je het de volgende dag al in huis hebben. Je dient dan wel voor 20:00 uur te bestellen want dan kunnen wij het deurhekje nog dezelfde dag versturen. Op bestellingen van 20 euro of meer worden geen bezorgkosten gerekend. Dus naast de laagsteprijsgarantie betaal je voor de verzending helemaal niets. Je betaalt uiteraard ook niets wanneer je het deurhekje komt afhalen in een van onze 10 megastores die je verspreid door heel Nederland vindt. Je kunt daar tevens terecht bij ons team van productspecialisten die jou alles over onze artikelen kan vertellen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje Natural

  Het Kidsriver Felix II Traphekje Natural is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  38,-

  34,99

 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.
  44,99
 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.
  44,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl Zwart

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl Zwart kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  3,-
 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Beste uit de test
  Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  79,99
 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  44,96
14 Resultaten
Trustpilot