Inklapbare kinderstoel van Qute

Ben je op zoek naar een inklapbare kinderstoel, dan is een kinderstoel van Qute een aanrader. Denk bijvoorbeeld aan de kinderstoel Q-lunch van Qute. De Q-lunch is gemakkelijk in te klappen, te verstellen en schoon te maken. Deze inklapbare kinderstoel van Qute is bedoeld voor kinderen van maximaal 3 jaar oud. De kinderstoel is niet alleen heel praktisch, maar ziet er ook stijlvol uit. De Q-lunch heeft een mooi, modern design. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment inklapbare Qute kinderstoelen!

Lees meer...

Het gemak van een inklapbare kinderstoel van Qute

Een Qute kinderstoel als de Q-lunch is heel klein in te klappen. Dat maakt deze kinderstoel ideaal om mee te nemen, bijvoorbeeld naar vrienden of naar je vakantieadres. Ingeklapt heeft de kinderstoel een breedte van 55 cm, een hoogte van 114 cm en een diepte van 25 cm. Om deze kinderstoel in te klappen, dien je eerst het eetblad eraf te halen. Je kunt sowieso kiezen of je deze inklapbare kinderstoel van Qute met of zonder eetblad gebruikt. Gebruik je de kinderstoel zonder eetblad, dan kun je de stoel aan tafel aanschuiven.

Over Qute

Qute is een bedrijf dat met haar producten het leven leuker wil maken. Het ontwerp- en ontwikkelteam van Qute is altijd op zoek naar handige en leuke oplossingen bij het verzorgen van je kindje. Naast kinderstoelen verkopen wij onder meer buggy’s, kinderwagens, loopstoelen en campingbedjes van Qute. Inklapbare Qute kinderstoelen en andere producten van Qute zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde opvouwbare kinderstoel van Qute zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Verder profiteer je bij je aankoop van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de opvouwbare kinderstoel van Qute.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Qute Q-Lunch Kinderstoel

    Met de Qute Q-Lunch Kinderstoel kan je kindje voortaan met het hele gezin aan de eettafel zitten. De Qute kinderstoel beschikt over een verstelbare rugleuning met ligstand en kan compact worden ingeklapt.
    109,-
1 Resultaten
Trustpilot