Hekje om kind te beschermen

Kinderhekjes zijn er in vele soorten en maten en zorgen er op hun eigen manier voor dat jouw kindje beschermd is tegen de gevaren in huis. Zo kan het voor komen dat het een ongelukkige val maakt van de trap of dat het te dicht bij de haard komt of andere plek waar die niet geschikt is voor kinderen. Alle hekjes beschermen dus tegen onheil maar niet elk kinderhekje wordt op dezelfde manier gemonteerd. Bekijk ons assortiment en bestel jouw hekje bij Babypark met onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment kinderhekjes

Wie geen zin heeft om gaten te boren, kiest voor een klemhekje. Dit type hekje is ideaal wanneer die doorgang niet intensief wordt gebruikt. Het is ook ideaal om te monteren bij de oppas (opa en oma bijvoorbeeld) of in een vakantiehuisje. Je plaatst het hekje eenvoudig en haalt het weer weg zonder boorgaten achter te laten. Dit soort kinderhekjes zijn echter niet aan te raden voor gebruik bovenaan een trap. Dit komt omdat de onderkant doorloopt en je daarover zou kunnen struikelen. Is een hekwerk esthetisch gezien een doorn in je oog? Kies dan voor een rolhekje. Dit type hekje rol je horizontaal uit. In de ingeklapte vorm houd je zo weer de brede opening over en valt het hekje amper op. Het voordeel is ook dat deze hekjes ingezet kunnen worden wanneer het trapgat bijvoorbeeld schuin loopt. Met systeemhekken kun je zelfs een complete omheining bouwen om een bepaald object, bijvoorbeeld de open haard. Of gebruik het als room divider zodat jouw kindje in het veilige gedeelte blijft en geen schade aan zichzelf of jouw spullen kan aanrichten. Uiteraard is de klassieke schroefhek ook gewoon te koop bij Babypark. Dit model hekje om jouw kind te behoeden voor gevaar, blijft ook de aller veiligste oplossing omdat je het stevig vast boort met schroeven. Ideaal bij intensief gebruik. Bij Babypark bieden we dus verschillende hekjes om jouw kind te beschermen. Ze zijn ook in verschillende materialen beschikbaar zoals metaal, hout en stof.

Kinderhekje bestellen

Bestel het kinderhekje dat aan jouw wensen voldoet en indien je dat voor 20:00 uur doet dan verzenden we het nog dezelfde dag. Alle bestellingen van 20 euro en meer worden bovendien gratis verzonden. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores komen om de hekjes daar met eigen ogen te bekijken en je voor te laten lichten door onze productspecialisten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 41,95

 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  89,-

  68,94

 • Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.
  59,99
 • Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 72,21

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.
  42,46
13 Resultaten
Trustpilot