2 Resultaten
2 Resultaten

Doomoo verzorgingstassen

 

Een verzorgingstas is een musthave wanneer je met je kindje op pad gaat. In een verzorgingstas kan je alle verzorgingsspullen van je kindje bewaren die je onderweg nodig denkt te hebben zoals luiers, billendoekjes, flesjes etcetera. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan verzorgingstassen.

 

Handige Doomoo verzorgingstassen

Het merk Doomoo heeft handige verzorgingstassen in haar collectie die allemaal handige opbergvakken hebben om heel veel verzorgingspullen mee te nemen. De meeste Doomoo verzorgingstassen zijn gemaakt van polyester en zijn dus sterk en stevig. Een voorbeeld van een Doomoo verzorgingstas is de Doomoo Baby Travel verzorgingstas, deze kan je in een handomdraai omtoveren tot een reiswieg. Ideaal dus voor onderweg! Verder heeft de Doomoo verzorgingstas grote opbergvakken en zelfs een isothermisch opbergvak. Zo kan je ook voortaan voor je kindje voeding meenemen dat op temperatuur blijft. Ook heeft het een afneembaar fopspeenvakje. Verder heeft de Doomoo verzorgingstas universele bevestigingsriemen zodat je hem aan alle wandelwagens en buggy’s kan bevestigen.

 

Over Doomoo

Doomoo Basics is een merk dat vooral bekend staat om het produceren van zitzakken en (voedings)kussens. De producten van Doomoo kenmerken zich door een extreem zachte soepele toplaag en het gebruik van microvezelkorrels zorgen voor een zeer comfortabele (zit)ervaring. Naast zitzakken en kussens zijn er ook nog andere producten van Doomoo verkrijgbaar zoals Doomoo verzorgingstassen, Doomoo dekens en Doomoo voedingskussens.