kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Mutsy voetenzak

 

Heerlijk warm voor de koudere maanden
Bij Babypark vind je online tal van Mutsy voetenzakken tegen de beste aanbieding. Uiteraard kan je deze voetenzakken ook in onze winkel kopen.

Lees meer...

 

De Mutsy voetenzak is ideaal om te gebruiken in de wat koudere maanden zodat je toch met je kindje op pad kan gaan ondanks de kou. De voetenzak van Mutsy zorgt ervoor dat je kindje beschermd is tegen de wind en de kou doordat de binnenkant gevoerd is met warm fleece. Je kindje zal optimaal kunnen genieten van een heerlijk warme wandeling ondanks de kou.

 

Voor elke Mutsy kinderwagen en in verschillende kleuren
De voetenzakken van Mutsy zijn geschikt voor diverse Mutsy kinderwagens en zullen zelfs passen op een aantal andere merken kinderwagens. Daarnaast zijn de voetenzakken van Mutsy verkrijgbaar in diverse kleuren zodat hij perfect matcht bij je kinderwagen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Mutsy Nio Explore Voetenzak Shade

  In de Mutsy Nio Explore Voetenzak Shade wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  94,95

  74,25

 • Quick view

  Mutsy Icon Vision Voetenzak

  In de Mutsy Icon Vision Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Vision kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  95,95
 • Quick view

  Mutsy Nio North Voetenzak

  In de Mutsy Nio North Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Nio Adventure Voetenzak

  In de Mutsy Nio Adventure Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Evo Urban Nomad Voetenzak

  In de Mutsy Evo Urban Nomad voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Evo kindewagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  89,95
 • Quick view

  Mutsy Icon Leisure Voetenzak

  In de Mutsy Icon Leisure Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Leisure kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  94,95

 • Quick view

  Mutsy Evo Bold Voetenzak

  In de Mutsy Evo Bold Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Evo Bold kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en is voorzien van zacht fleece.

  89,95

  80,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Legend Voetenzak

  In de Mutsy Icon Legend Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Legend kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  89,95

 • Quick view

  Mutsy Icon Balance Voetenzak

  In de Mutsy Icon Balance Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Icon Balance kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.

  95,95

  89,95

 • Quick view

  Mutsy Nio Journey Voetenzak

  In de Mutsy Nio Journey Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy Nio kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en zacht fleece.
  94,95
 • Quick view

  Mutsy I2 Heritage Voetenzak

  In de Mutsy I2 Heritage Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermt tegen kou en wind als het in de Mutsy I2 kinderwagen ligt. De voetenzak beschikt over handige gordelopeningen en voorzien van zacht fleece.
  94,95
11 Resultaten