Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen voetenzak

Kinderwagen voetenzak

Voetenzakken van Stokke kopen bij Babypark

 

Stokke producten met een visie
Bij het populaire Noorse merk Stokke worden de producten gemaakt vanuit de volgende uitgangspunten: het stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het bevorderen van de band tussen ouder en kind door visueel contact. Het resultaat is een assortiment van duurzame kindermeubels, mobililiteitsartikelen en accessoires.

 

Lees meer...

Babypark heeft prachtige Stokke voetenzakken voor je in de aanbieding. Lees meer over de voordelen van dit handige product!

 

Slim systeem en heerlijk zacht
Met een voetenzak van Stokke kun je je kindje in de kinderwagen beschermen tegen kou en wind. Zo kan je kind veilig en comfortabel wegdromen onderweg. De voetenzakken hebben slimme ritssystemen en zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Ze voelen heerlijk zacht aan en zijn gemakkelijk te reinigen. De Stokke voetenzakken zijn er in verschillende mooie tinten, hebben een origineel design en zijn degelijk afgewerkt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit gaan ze lang mee.

 

Productinformatie over de voetenzakken van Stokke
Bij Productinformatie kun je meer lezen over de voering en wasbaarheid van de voetenzakken. Ook vind je hier online uitleg over de vele voordelen van de Stokke voetenzak, zoals de veiligheidsopeningen.

Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
Oval loader